Tango Del Sur: Μελωδίες Αργεντινών Μαέστρων κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης

Στην τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στην τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, ο βράχος της Ακρόπολης θα πλημμυρίσει από αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Αργεντινών Μαέστρων.

Ο επίσημος φορέας Acropolis Tango Festivals, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής, παρουσιάζει την παράσταση Τango del Sur (To Tango του Νότου).

Αναζήτηση για μια καλύτερη ζωή, πάθος για την αγάπη και τον έρωτα, σχέσεις που μεταμορφώνονται σε μουσική και χορό… Μια παράσταση αφιερωμένη στο Tango που γεννήθηκε στο Νότο από τις μουσικές κουλτούρες και τις παραδόσεις των μεταναστών.

Μια χορευτική παράσταση αφιερωμένη στην αληθινή ιστορία του Tango με την υπογραφή της διεθνούς φήμης χορεύτριας και χορογράφου από την Αργεντινή, Natalia Ηills, η οποία έρχεται από το Μπουένος Άιρες για πρώτη φορά στην Ευρώπη, σε αποκλειστικότητα και για μια μόνο παράσταση στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού.

Οι χορευτές της Compañia «Τangueros del Sur» αναβιώνουν με αυθεντικές ερμηνείες και δυναμισμό τη χορευτική εξέλιξη του Τango, μέσα από το «Pomper el Piso», τη σπάνια σύλληψη της ιδέας της χορογράφου.

Τους χορευτές συνοδεύει η οκταμελής ορχήστρα Evocation live plusυπό τη διεύθυνση του Αργεντίνου μαέστρου Patricio Villarejo.

Ένα μουσικό αφιέρωμα σε μεγάλους καλλιτέχνες και συνθέτες της Χρυσής Εποχής του τάνγκο, από τους Carlo Gardel και Lepera, Juan DArienzo, Anibal Troilo, José María Contursi, μέχρι τoν επαναστατικό και ριζοσπαστικό Αstor Piazzolla.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

17 €
- 60 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

3 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.