Το ”Taste the music” επιστρέφει με ιδιαίτερες ερμηνείες στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Taste the Music

Με τους τεφλόν, Moa Bones, VASSILINA και Afformance

Η United We Fly εγκαινίασε τον Φεβρουάριο την ενότητα “Taste the Music”, μια σειρά συναυλιών, στις οποίες αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων.

Μετά από τον Theodore ο οποίος εγκαινίασε τη σειρά συναυλιών Taste the Music αμέσως πριν αναχωρήσει για το U.S.A. tour του, το project ELEKTRONIK MEDITATION του Γιάννη Αναστασάκη σε συνεργασία με τη Σαββίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη, τους πολυαναμενόμενους SWORR. και την εμφάνιση της Σοφίας Σαρρή με τον Πέτρο Λαμπρίδη, το Taste the Music επιστρέφει αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα με τον δεύτερο κύκλο συναυλιών εκεί που όλα ξεκίνησαν, στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Την Πέμπτη 2 Μαΐου οι τεφλόν μάς υποδέχονται σε ένα ιδιαίτερο live set.

2 Μαΐου: τεφλόν

Επινοώντας ξανά και ξανά τον καλλιτεχνικό τους εαυτό συνθέτουν όλες τις μουσικές επιτυχίες που γνωρίζετε, αυτές που δεν γνωρίζετε αλλά και αυτές που θα γνωρίσετε. Από το 2007 επιλέγουν να εμφανίζονται, ύπουλα, τυχαία και σποραδικά ως τεφλόν. Ο τρίτος δίσκος τους ήδη μεταδίδεται με κύματα άλφα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς πομπούς αλλά και από μόντεμ-ρούτερ.

16 Μαΐου: Moa Bones

Ο Δημήτρης Αρώνης aka Moa Bones, φέρνει μαζί την δημιουργική του ενέργεια, τις μουσικές από τη νέα του δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, αλλά και τη μυστικιστική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει κάθε του εμφάνιση. Με δύο άλμπουμ ήδη στις αποσκευές του, το Spun (2015) και το Aquarelles (2011), και πολλές ξεχωριστές εμφανίσεις την τελευταία τριετία, ο Moa Bones παρουσιάζει στο live αυτό νέα τραγούδια αλλά και διασκευές.

23 Μαΐου: VASSILINA

Η VASSILINA συνθέτει κομμάτια που εξισορροπούν αισθητικά στοιχεία της ποπ με σκοτεινές ηλεκτρονικές αναφορές από Fever Ray, FKA Twigs, Sevdaliza και Portishead. Έντονο reverb, delaby και field-recodings δημιουργούν ένα ρομαντικά μελαγχολικό ηχοτόπιο, ενώ τα φωνητικά υποκαθιστούν την εσωτερική αυτή φωνή η οποία αντηχεί και δονεί το σώμα, οδηγώντας το σε μια κατάσταση έκστασης. Τον Mάρτιο του 2018, κυκλοφόρησε με την Undo Records το πρώτο της EP, “In-Sōma”. Στις 22 Φεβρουαρίου, σχεδόν ένα χρόνο μετά το “In-Sōma”, κυκλοφόρησε το νέο της single “PAIN”.

31 Μαΐου: Afformance

Το 2017 βρήκε τους Afformance στον απόηχο ενός τολμηρού δισκογραφικού project, της ταυτόχρονης κυκλοφορίας δύο albums, με δύο διαφορετικούς προσανατολισμούς αλλά και δύο διαφορετικές προσωπικότητες, σε μουσικό και θεματολογικό επίπεδο, μέσω της δισκογραφικής United We Fly. Στο Taste the Music θα παρουσιάσουν ζωντανά για πρώτη φορά ολόκληρο το “Music for Imaginary Film #1”, με guest μουσικούς.

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας “Taste the Music” θα συμπληρώνονται ιδανικά – όπως κάθε καλό βράδυ – από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.