Taste the Music: Η Danai Nielsen στη σκηνή της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου

Η solo dream-pop και synth-based τραγουδίστρια και συνθέτις για ένα μοναδικό live

Η United We Fly συνεχίζει και τον Νοέμβριο με τον δεύτερο κύκλο συναυλιών Taste the Music. Και αυτή τη φορά, αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στη σκηνή της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου ανεβαίνει η Danai Nielsen για ένα live.

Η solo dream-pop και synth-based τραγουδίστρια και συνθέτις Danai Nielsen, αξιοποιεί effect στη φωνή της προκειμένου να δημιουργήσει μουσικούς διαλόγους μεταξύ ενός θηλυκού και ενός αρσενικού alter ego. Ενεργή από το 2004 σαν ιδρυτικό μέλος των Rosebleed έχει παίξει σε συναυλίες και festival ως opening act καλλιτεχνών όπως ο Santana, οι Hooverphonic και οι Cranberries. Εμφανίζεται πλέον solo, μαγεύοντας σε κάθε της εμφάνιση, χρησιμοποιώντας synthesizers, looping και samples, ενώ τα κουστούμια με τα οποία ανεβαίνει στη σκηνή δημιουργούνται αποκλειστικά για κάθε της μοναδικό act.

Κατά πολλούς “the next big thing”, έρχεται για μια custom εμφάνιση στο Taste the Music, λίγο μετά τα live της στο Reeperbahn Festival και στο FiftyFifty Lab.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.