Τιμώντας την μνήμη του μεγάλου κωμικού του Ελληνικού Κινηματογράφου Θανάση Βέγγου, στο Θέατρο Γκλόρια, συνεχίζεται η θεατρική παράσταση «Θα σε κάνω Βασίλισσα» σε διασκευή – σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου μέχρι τις 29 Απριλίου.

Ο πάμπλουτος αλλά σπαγκοραμμένος εργολάβος οικοδομών Αντώνης Τσιλιβίκης, κάνει δύσκολη και βαρετή την ζωή της όμορφης και νέας συζύγου του Ελένης και την εξαναγκάζει να συμμετάσχει σε μια κομπίνα οικονομικής αφαίμαξης του πλούσιου θείου της Peter εξ Αμερικής. Για κακή του τύχη όμως, ο θείος Peter, καταφθάνει στην Ελλάδα και προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η απάτη, ο Αντώνης Τσιλιβίκης μεταμφιέζεται σε ενοικιαστή μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο θείος όμως που αγαπά πολύ την ανηψιά του, θέλει να φροντίσει για το μέλλον της και της συστήνει ένα φίλο του πετυχημένο, ανοιχτοχέρη και κομψό επιχειρηματία τον Bill, που προσπαθεί να κατακτήσει την όμορφη Ελένη, μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

Το 1964, το έργο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον Θανάση Βέγγο, Νίκη Λινάρδου, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Δημήρη Νικολαίδη και Γιώργο Μούτσιο.