To έργο του Μπάμπη Αρώνη σε σκηνοθεσία Μαρουσώ Γεωργοπούλου

Το Θέατρο Άνεσις παρουσιάζει την παράσταση «Θάλαμος 7» του Μπάμπη Αρώνη σε σκηνοθεσία Μαρουσώ Γεωργοπούλου, στις 26, 27 και 28 Ιουνίου.

Ένας Θάλαμος. Γεμάτος μυστικά. Μυστικά που κάποια οδηγούν στην τρέλα και άλλα και στον θάνατο. Αλλά στο θάνατο ποιανού; Ποιος μπορεί να διακρίνει αυτή τη λεπτή γραμμή που χωρίζει τη λογική από την τρέλα; Και ποιος μπορεί να κρίνει τα βιώματα που μας οδήγησαν σε αυτή τη θέση; Ποιος μπορεί να τα φιλτράρει;

Η κακοποίηση, που πια έχει πάρει τόσες πολλές μορφές  και εκφράσεις, μπορεί να στιγματίσει τις ζωές όλων μας. Πόσο αλώβητοι μπορούμε να βγούμε από αυτή τη αέναη μάχη υπερίσχησης του πιο δυνατού; Είτε είμαστε οι θύτες, είτε τα θύματα, είτε απλοί παρατηρητές. Το μόνο που μένει πια είναι να σώσουμε τις ψυχές των παιδιών. Αυτές που κάθε εικόνα, κάθε λέξη, κάθε άγγιγμα αποτυπώνεται μέσα τους και έχει αντίκτυπο παντού. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Και ας ευχηθούμε πως μπορεί να δώσει ελπίδα.

Συντελεστές

Κείμενο: Μπάμπης Αρώνης
Σκηνοθεσία: Μαρουσώ Γεωργοπούλου
Παίζουν: Ελπίδα Βάπτισμα, Μαρία Καρασάββα, Νάσος Κολοβάκος, Αιμιλία Λάπα, Στράτος Μπαντζής, Χρύσα Μπιθούλκα, Βάσω Νταλάκα, Κώστας Παπαγεωργίου, Ρένα Μαρτζούκου Παπαγεωργίου, Ιωάννα Παπαδοπούλου, Αντιγόνη Ροδίτου, Σοφία Χατζησαββάογλου, Μαρίνα Χέλμη
Συμμετέχει η Μαρουσώ Γεωργοπούλου

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.