Το αγαπημένο δίδυμο του ελληνικού κοινού,The Allergies”, ξαναχτυπά με ξεσηκωτικούς ρυθμούς και ευφάνταστα beats & grooves το Roof Stage του Gazarte το Σάββατο 23 Μαρτίου και σε προσκαλεί σε ένα non-stop party που δεν πρέπει να χάσεις.

Οι συστάσεις είναι περιττές για αυτό ντουέτο από το Μπρίστολ, του οποίου κάθε εμφάνιση του στο Gazarte είναι συνώνυμη των εκρηκτικών και καταιγιστικών live, που με ήχους funk, soul, disco, hip-hop και breakbeat καταφέρνουν να μας αποπλανήσουν στον δικό τους μουσικό κόσμο.

Η αγάπη τους για την κλασική hip-hop και τα beats είναι αυτό που συνέδεσε αρχικά τον DJ Moneyshot και τον Rackabeat. Πρόκειται για τους ανθρώπους που άλλαξαν μια για πάντα το dancefloor του σήμερα, κυκλοφορώντας δίσκους όπως το ντεμπούτο τους “As We Do Our Thing” και το EP τους Heartbreaker.

Ο καταλληλότερος για να να ανοίξει αυτή τη βραδιά δεν είναι άλλος από τον DJ Snatch, που χαρίζει τα τελευταία 15 χρόνια ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε uptempo ρυθμούς στους πιο εκλεκτούς χώρους της Αθήνας και όχι μόνο, με ήχους “For your Mind, your Body and your Soul”, χωρίς κανένα περιορισμό σε είδη, γλώσσες και συντεταγμένες.

Τα ιδιαίτερα sample τωνThe Allergies” συναντούν την ουσία της funk και τις ρίζες της soul μουσικής, το Σάββατο 23 Μαρτίου στο Roof Stage του Gazarte, δημιουργώντας μια βραδιά απόλυτου groove και χορού που δεν θα θέλεις να τελειώσει ποτέ.