Η διεθνής έκθεση τέχνης “The Art of Zhen Shan Ren” (Η Τέχνη της Αλήθειας, Καλοσύνης, Ανεκτικότητας) από τον Ιούλιο του 2004, έχει περιοδεύσει σε περισσότερες από 40 χώρες και 200 πόλεις ανά τον κόσμο.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν με τα έργα τους είναι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ (ή Φάλουν Ντάφα), μιας αρχαίας πνευματικής εξάσκησης για την καλλιέργεια νου και σώματος.

Από το 1992 που το Φάλουν Γκονγκ δημοσιοποιήθηκε στην Κίνα, έφτασαν να το ασκούν πάνω από 70.000.000 άνθρωποι μέσα σε λίγα χρόνια. Με τόσους πολλούς ανθρώπους να ασκούν Αλήθεια, Καλοσύνη, Ανεκτικότητα, τις τρεις θεμελιώδεις αρχές του Φάλουν Ντάφα, η κοινωνία της Κίνας άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο.

Το 1999 όμως, για να ανακόψει την ραγδαία διάδοση της εξάσκησης, το κινεζικό καθεστώς ξεκίνησε να τη διώκει. Όλα τα έργα είναι εμπνευσμένα από αληθινές εμπειρίες ασκουμένων, ενώ ακόμη και τα πιο «σκληρά» από αυτά εκπέμπουν φως, λεπτότητα, πνευματικότητα και έναν σπάνιο πλούτο συναισθημάτων.

Η τεχνοτροπία των έργων είναι νέο-αναγεννησιακή, ενώ η υψηλή τέχνη και η θεματολογία τους αντανακλά το ενάρετο μονοπάτι των καλλιτεχνών και την ομορφιά της εσωτερικής καλλιέργειας του ανθρώπου.

Είναι μια έκθεση επίκαιρη και συγκλονιστική που κάνει έκκληση να σταματήσει η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα.