Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος Fly me to the moon, το Μουσικοδρόμιο επανέρχεται. Λικνιστείτε σε χορευτικούς ρυθμούς υπό τους ήχους των εκρηκτικών “The Bet” και αφήστε τους να σάς παρασύρουν στο ρυθμό τους. Στο χώρο των αναχωρήσεων του Αεροδρομίου της Αθήνας η μουσική έχει και πάλι την τιμητική της και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Oι “The Bet“, πενταμελές συγκρότημα, δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2010, χτίζοντας το όνομα τους μέσα από τις ασταμάτητες ζωντανές εμφανίσεις που έδιναν τα μέλη του σε όλη τη χώρα. Από το 2011 άρχισαν να κερδίζουν airplay με την εξαιρετική διασκευή στο “Who’ll Pay Reparations” του Gil Scott Heron, άλλα παράλληλα συνεχίζουν να γοητεύουν και το κοινό με το πάθος και τη ενεργητικότητα τους επί σκηνής όπου και αν εμφανίζονται. Ένα από τα δυνατά χαρτιά της μπάντας είναι οι διασκευές γνωστών τραγουδιών όπως τα “Who’ll Pay Reparations” (Gil Scott Heron), “Since I’ve Been Loving You” (Led Zeppelin), “Mercy” (Duffy), “I Need A Dollar” (Alloe Black), Wonderwall (Oasis) τα οποία και προσαρμόζουν στο Power Soul, Blues-Rock στιλ τους. Το συγκρότημα έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα ΕΡ σε ψηφιακή μορφή και με δικά του τραγούδια μέσα από το ανεξάρτητο label της Restless Wind ανοίγοντας τον δρόμο και στη δισκογραφία.

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.