O The Boy στη σκηνή του Ρομάντσο για δύο live

The Boy

Το τελευταίο του άλμπουμ είναι η «Παραδουλεύτρα» που κυκλοφόρησε φέτος

«O The Boy κρύβει μυστικά μέσα σε ταινίες και τραγούδια από το 2003. Έχει κυκλοφορήσει πολλά άλμπουμ και ταινίες. Στις συναυλίες του στο Ρομάντσο με διάρκεια πάνω από δύο ώρες κάθε φορά, την Πέμπτη 12 & 19 Δεκεμβρίου, θα παίξει κόκκινα τραγούδια με το ζόμπι αρμόνιο του και θα μιλήσει σαν αγόρι, σαν κορίτσι, σαν Winona, σαν Σιμόν, σαν Σιωπηλή, σαν άλλος, σαν αυτός. Το τελευταίο του άλμπουμ είναι η «Παραδουλεύτρα» που κυκλοφόρησε φέτος από την Inner ear.»

Λίγα λόγια για τον The Boy

O The Boy άρχισε γράφοντας τραγούδια και παίζοντας πιάνο στο συγκρότημα f(a39) από το 1997 έως το 2003. Οι f(a39) κυκλοφόρησαν το mini ep “World Waits”, καθώς επίσης ηχογράφησαν μουσική για δύο κινηματογραφικές ταινίες σκηνοθετημένες από τον The Boy (Καλή τάπα καρφίτσα, Κλαις;).

Στη συνέχεια έγινε μέλος του electro-trash συγκροτήματος Sportex, προσωπικό σχήμα του Felizol με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Το 2004 άρχισε να ηχογραφεί ως The Boy. Επίσης τότε σχημάτισε την piano-punk performance των Mary and The Boy. To 2007 o The Boy κυκλοφόρησε με το Μουσικό Κίνημα: (Μαύρες)Τρίχες δυο προσωπικά του άλμπουμ σε μορφή cd-r (“50 God damned songs”, “BEAT”). Έγραψε μουσική και έκανε μουσική επιμέλεια στην ταινία του «Ροζ», η μουσική της οποίας βραβεύτηκε στο φεστιβάλ του Μπέλφορτ στην Γαλλία.

Έχει συνεργαστεί ως τραγουδιστής στο σχήμα του Felizol και ως πιανίστας στο σχήμα του Lolek. Έχει ανοίξει συναυλίες για ονόματα όπως Barry Adamson, Spiritualised,Selfish Cunt, No bra, The Caretaker, Baby Dee ως The Boy, και για τους Marc Almond, Lydia Lunch, Four Tet, Cocorosie, Holly Golightly με τους Mary and The Boy.

Το 2007 έγραψε και έπαιξε ζωντανά τη μουσική της θεατρικής παράστασης «Οξυγόνο» του Ivan Vyrypaev, που παρουσιάστηκε στον Eξώστη του Θεάτρου Αμόρε. Το 2007 κυκλοφόρησε με τους Mary and The Boy το ομώνυμο πρώτο τους άλμπουμ με τη Low Impedance Recordings και το 2008 με τους Mary and The Boy και σε συνεργασία με τον Felizol το άλμπουμ “Timemachine” με την Inner Ear.

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει περισσότερες από 200 εμφανίσεις σε θέατρα και συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ όπως Synch, Rockwave, Schoolwave, Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.