The Christmas Sessions στο Ίλιον Plus

Ένα πλούσιο προγραμμα γεμάτο ροκ, τζαζ, έντεχνη και λαϊκή μουσική

ΙΛΙΟΝ plus // The Christmas Sessions
Τα Χριστούγεννα είναι όμορφα για πολλούς λόγους. Περισσότερος ελεύθερος χρόνος, βόλτες, ζεστές σοκολάτες και καφέδες, φώτα και στολίδια, ποτά, γλυκά και ιδιαίτερες γαστρονομικές απολαύσεις, όμορφες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και πολλή μουσική. Το ΙΛΙΟΝ plus παίρνει τα μέτρα του, ώστε να κάνει ακόμη πιο όμορφο αυτό το τελευταίο. Ροκ, τζαζ, έντεχνη και λαϊκή μουσική με κάποια από τα πιο ιδιαίτερα live της Αθήνας για τις φετινές γιορτινές μέρες…

The Christmas Sessions
21 – 22 Δεκέμβρη: @Ας περιμένουν οι γυναίκες LIVE w// Babis Batmanidis Co\m/pany Co(m)pany
Προβολή ταινίας & Συναυλία – Αφιέρωμα στη ταινία του Σταύρου Τσιώλη με την πολυμελή ορχήστρα «Babis Batmanidis Co(m)pany» και καλεσμένους έκπληξη σχετιζόμενους με την ταινία. «Ας περιμένουν οι γυναίκες» live, για πρώτη φορά στην Αθήνα. Το μουσικοκινηματογραφικό αφιέρωμα στην ταινία του Σταύρου Τσιώλη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 στο ΙΛΙΟΝ plus.

23 Δεκέμβρη: Manouchedrome ft Sofia Braila & Alexis Stenakis + Μπάντα Ταπί
Χριστούγεννα σημαίνει πολλά πράγματα. Ένα εκ των οποίων είναι σίγουρα η μουσική. Μουσική και φίλοι, μουσική και φώτα, μουσική και ποτά και βόλτες και το κέντρο της πόλης στολισμένο, μουσική και συναυλίες. Σε αυτό το φόντο, το ΙΛΙΟΝ plus, στα πλαίσια του εορταστικού -“The Christmas Sessions”- πρόγραμμά του, διοργανώνει μία χριστουγεννιάτικη συνάντηση δύο εκ των πιο δραστήριων σχημάτων της αθηναϊκής gypsy jazz / swing σκηνής. Manouchdrome και Μπάντα Ταπί ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα από τα δυνατότερα live του φετινού Christmas Sessions.

24 – 25 Δεκέμβρη : Γεωργία Νταγάκη | Georgia Dagaki + Σταύρος Σιόλας
Γεωργία Νταγάκη και Σταύρος Σιόλας αποχαιρετούν το ’16 και υποδέχονται το 2017 στο ΙΛΙΟΝ plus. Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ΙΛΙΟΝ plus για τέσσερις εμφανίσεις 24-25 του Δεκέμβρη και 6-7 του Γενάρη. Μετά απο μία επιτυχημένη συνεργασία των δυο τους (χειμώνας 2016), αλλά και στο πλευρό του Μανώλη Μητσιά (άνοιξη-καλοκαίρι 2016) η Γεωργία και ο Σταύρος ξαναβρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τώρα συνεχίζουνε τις εμφανίσεις τους στο ΙΛΙΟΝ plus.

27 Δεκέμβρη: The Sexy Christians + The Dead Dranks w// The Jet Black
Μέσα στην καρδιά των γιορτών, λίγο πριν τον αποχαιρετισμό του 2016 και την υποδοχή του 2017, η χριστουγεννιάτικη διάθεση αναζωογονείται μέσα από τη συνάντησή της με τη καταστροφική μαγεία του Rock ‘n Roll. Στις 27 Δεκέμβρη (Τρίτη) στο κέντρο της Αθήνας και στο ΙΛΙΟΝ plus. Oι μάγοι του Merlin’s Music Box και οι θορυβώδεις της Unrest Productions παρουσιάζουν τρεις από τις πιο νέες μπάντες της Αθήνας: Τους Sexy Christians, τους The Dead Dranks και τους Jet Black που ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα διαφορετικό μουσικό ροκ χριστουγεννιάτικο πάρτυ.

28 Δεκέμβρη: V for Voices | Eleni & Souzana Vougioukli
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή για μία μουσική παράσταση στην Αθήνα, στο ΙΛΙΟΝ plus, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016. Μια δυνατή μουσική παράσταση με τραγούδια γεννημένα μέσα στην παγκόσμια κρίση. Τραγούδια που κοινωνούν την έκσταση της Κάτω Ιταλίας, το μυστήριο της βαλκανικής πολυφωνίας, τον σπαραγμό του πορτογαλικού fado, τη δωρικότητα των blues και των gospel της Αμερικής και, φυσικά, του ελληνικού ρεμπέτικου. Τραγούδια από τον δίσκο τους, To Be Safe, καθώς και καινούριες τους συνθέσεις από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά. Οι αυθεντικές και εκρηκτικές ερμηνείες των δύο performers συναντιούνται με το εκστατικό rhythm section που αναλαμβάνουν επί σκηνής ο Αλέξης Αποστολάκης στα τύμπανα και ο Χρήστος Τσαπράζης στο κοντραμπάσο.

29 Δεκέμβρη: The Wedding Singers
Οι Wedding Singers, ετοιμάζονται να “αστράψουν” για ακόμα μια φορά μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων. Δυο εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ plus, τις Πέμπτες 29/12 και 5/1 με τη συμπαράσταση του αγαπημένου μας Jumping Fish, για να μας δείξουν τι ακριβώς σημαίνει χορευτική μουσική 90s και πώς μπορεί να συμβεί ένα μουσικό-χορευτικό ψυχοθεραπευτικό show.

30 Δεκέμβρη: The Speakeasies Swing Band w// JazzMatazz & Athens Boogie
Χριστούγεννα σημαίνει Swing. Γι αυτό και το Xmas Swing Party δηλώνει παρών κορυφώνοντας το εορταστικό κλίμα με κάποιους από τους καλύτερους του είδους: The Speakeasies Swing Band!  Στις 30 Δεκεμβρίου, Παρασκευή, το μουσικό, χορευτικό, γκρουβάτο και ανεβαστικό συναυλιακό γεγονός αποχαιρετισμού του 2016 στην Αθήνα. Οι The Speakeasies Swing Band, στο τελευταίο live του ’16, έρχονται από τη Θεσσαλονίκη για ένα swing ντελίριο με τη βοήθεια των JazzMatazz στη μουσική και των Athens Boogie στον χορό, που επίσης ξέρουν να δημιουργούν τις σωστές συνθήκες για ένα πάρτυ. 

4 Γενάρη: Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz ft Haig Yazdjian
Τη Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στο πρώτο live της χρονιάς, μια σύμπραξη γιορτής. Η πολυσχιδής βοκαλίστα Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες συνεργάτες της Buzz Bastardz, προσκαλούν τον εκλεκτό ουτίστα, συνθέτη Haig Yazdjian και δημιουργούν μαζί μια αυθεντική πολυσυλλεκτική μουσική διαδραση. Ο παραδοσιακός ήχος της Αρμενίας και του Αραβικού κόσμου,οι Bαλκανικοί ξέφρενοι ρυθμοί και οι μελωδίες της Μεσογείου, αναμειγνύονται με jazz αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς, βοκαλισμούς, δημιουργώντας συναισθήματα, ατμόσφαιρες και εικόνες που εναλλάσσονται διαρκώς… Οκτώ εκρηκτικοί μουσικοί επι σκηνής σε ενα πρόγραμμα με μουσικές πέρα απο σύνορα και νόρμες.

5 Γενάρη: The Wedding Singers

 6 – 7 Γενάρη: Γεωργία Νταγάκη | Georgia Dagaki + Σταύρος Σιόλας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.