”The Meet Market”: Μια διήμερη Πασχαλινή γιορτή καινοτομίας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

The Meet Market

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συναντήσεις, αγορές, φαγητό, μουσική και πολλή διασκέδαση με χρώμα πασχαλινό

Τo ”Meet Market” επιστρέφει στις 20 & 21 Απριλίου, και είναι έτοιμο να υποδεχτεί με χαρά την Άνοιξη στην κλασική, ετήσια Πασχαλινή γιορτή μια εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με πολλές νέες επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά δίνοντάς στο σύνολο πάνω από 120+ συμμετέχοντες.

Μια διήμερη Πασχαλινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Θα υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το ”Meet Market”. Aπό συνεχόμενα dj sets καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, street food λιχουδιές, νόστιμα κοκτέιλ, μέχρι το καθιερωμένο Easter Εgg Hunt. Αυτό σημαίνει 100 πασχαλινά αυγά κρυμμένα σε όλη την Τεχνόπολη, που θα περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες να τα βρουν για να κερδίσουν δώρα, αφού τα φέρουν στο Κεντρικό Ταμείο της διοργάνωσης. Στο Κεντρικό Ταμείο οι επισκέπτες μπορούν να ρίξουν το ζάρι και να κερδίσουν πολλά δώρα. Το ”Meet Market” περιλαμβάνει πολλές παιδικές δραστηριότητες. Το Σάββατο με την ομάδα Fundastick Performing Arts για circus workshops και ζογκλερικά shows, ενώ την Κυριακή με την ομάδα ΠΑΙΖώΝΤΑΣ για διασκεδαστικές δραστηριότητες στον ήλιο, όπως mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και πολλά άλλα. Δεν θα λείπουν  οι doodlers Imaginary Rooms για εργαστήριο graffiti & doodling.

Πρόγραμμα για τα παιδιά

Fundastick Performing Arts
Σάββατο 20 Απριλίου 2019 | Προαύλιο Μηχανουργείου – 18.00

Το Σάββατο 20 Απριλίου ο Παναγιώτης Αργυράκης της fundastick performing arts που θα παρουσιάσει απίθανα ζογκλερικά και ακροβατικά από το τσίρκο και θα κάνει και ένα διασκεδαστικό μάθημα σε μικρούς και μεγάλους με ζογκλερικά και άλλα παιχνίδια δεξιότητας και ισορροπίας που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

ΠΑΙΖώΝΤΑΣ
Κυριακή 21 Απριλίου 2019 | Προαύλιο Μηχανουργείου & Skywalk – 16.00

H ομάδα ΠΑΙΖώΝΤΑΣ θα βρίσκεται στο Meet Market την Κυριακή 21 Απριλίου για υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση.

Η Παι-ζώντας αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους και επαγγέλματα που η ανάγκη για επικοινωνία και ταξίδι στην φαντασία μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι, τους έφερε όλους κοντά. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνούν, αλλά πάνω από όλα αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο παί-ζουν.

Doodle & Graffiti Art Workshop by Imaginary Rooms
Κυριακή 21 Απριλίου 2019 | Μηχανουργείο

  • 17.00-18.30 Ηλικίες 7-12 ετών (group A)
  • 18.45-20.00 Ηλικίες 7-12 ετών (group B)

To Imaginary Rooms είναι το δημιουργικό studio που απαρτίζεται από τη γραφίστα και character designer Νάντια Στασινού και τον αρχιτέκτονα και street artist Μανώλη Ηλιόπουλο. Στόχος τους είναι να μεταδώσουν «Έμπνευση στη Σύγχρονη Οικογένεια» μέσα από Workshops, Εικονογραφήσεις και Τοιχογραφίες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση θέσης στο 6972609567.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.