The Meet Market: Love Edition

Παιχνίδι στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου με έμπνευση, δώρα και πολλή μουσική

Στο Meet Market 13 και 14 Φεβρουαρίου δημιουργείται μία εσάνς λίγο πιο πικάντικη από το συνηθισμένο. Κατά πρώτον αυτή τη φορά το meet market εκτείνεται σε τρία κτίρια της Τεχνόπολης: στο «Μηχανουργείο», στο κτίριο «Νέοι Φούρνοι» και στην «Αποθήκη». Θα υπάρχουν παντού χάρτες για να ξέρετε που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε από τους 90+ πάγκους των καλλιτεχνών, κατασκευαστών, εμπόρων και παραγωγών που στόχο έχουν να σας εντυπωσιάσουν με τα προϊόντα τους.

Κατά δεύτερον, θα υπάρχει παιχνίδι στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο κεντρικό ταμείο θα υπάρχουν 3 κουτιά με τους παρακάτω τίτλους / κατηγορίες :
1) «Μόλις χώρισα»
2) «Για πάντα εργένης»
3) «Σε σχέση και μ’ αρέσει»

Οποιος θέλει να παίξει θα βάζει σε ένα χαρτάκι το όνομά του και θα το ρίχνει στο αντίστοιχο κουτί που νιώθει ότι ανήκει. Την Κυριακή το βράδυ θα γίνει η κλήρωση και οι νικητές από τις δυο πρώτες κατηγορίες θα κερδίσουν ένα μυστηριώδες ραντεβού στα τυφλά, κανονισμένο απο το Meet Market ενώ οι νικητές τις τρίτης κατηγορίας θα κερδίσουν μία ρομαντική βραδιά με κοκτέηλς κερασμένα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.