The Meet Market: May Edition

Μία νομαδική αγορά από χειροποίητες δημιουργίες & φρέσκιες ιδέες

Στις 9 και 10 Μαΐου το Meet Market πάει για πρώτη φορά σε έναν ιστορικό αθλητικό χώρο που ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα , στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Ι. Φωκιανός». Σε αυτόν το χώρο,  μέσα στο καταπράσινο πάρκο του Ζαππείου,  θα στηθούν περισσότεροι από 90 πάγκοι με χειροποίητες δημιουργίες από παλιούς και νέους εκθέτες.

Παράλληλα με το market, θα διεξάγεται σε κλειστό χώρο τουρνουά πίνκ πόνκ και αμερικάνικο μπιλιάρδο, σεμινάριο capoeira από την Ακαδημία Capoeira Banzo de Senzala Atenas , σεμινάριο Wushu Kung Fu από τον όμιλο Ατραπός, ακροβατικά από την ομάδα Circus Dayz, και παιχνίδια γυμναστικής από την ομάδα Street Workout Athens.

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συμμετέχουν σε όλα αυτά και επιπλέον στα παιχνίδια από τις ομάδες « Πυγολαμπίδες», «Πανηγυράκι» και «Babyfeat», ενώ οι μητέρες με τα πιο μικρά παιδιά έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την παιδική χαρά απέναντι από τον χώρο του Φωκιανού.

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικοακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.