Μια διήμερη καλοκαιρινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας με χειροποίητα προϊόντα

Το Μeet Μarket του Ιουλίου, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουλίου θα γίνει. Μεταξύ ενος χαοτικού πολιτικού κλίματος και του δημοψηφίσματος, προσκαλούνται όλοι να πορευτούν προς τους κήπους του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, προς αναζήτηση λίγης ηρεμίας. Ανάμεσα στα δέντρα και τα λουλούδια και με θέα την Ακρόπολη θα στήθούν περισσότεροι από 40 πάγκοι γεμάτοι με χειροποίητα προϊόντα από ανεξάρτητους σχεδιαστές και παραγωγούς, για να τους επισκεφθουν όσοι θα έιναι στην Αθήνα, τουρίστες και επισκέπτες.

Όπως πάντα θα παίζουν μουσική οι αγαπημένοι djs, στο κεντρικό ταμείο θα μπορούν να παίξουν όλοι και να κερδίσουν εντελώς δωρεάν ενώ θα γίνουν και διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους.

«Το Meet Market δεν γίνεται για εμπορικούς λόγους. Γίνεται γιατι θέλουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να προχωράμε… Δεν θέλουμε να μένουμε παγωμένοι και παράλυτοι γεμάτοι ανασφάλεια και φόβο. Το Μeet Μarket ειναι μια εναλλακτική οδός, μια καινοτομική προσπάθεια να μείνουμε στην επιφάνεια και να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να επιβιώνουμε.  Είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, πάντα με σεβασμό και χωρις φανατισμό. Αυτο το σαββατοκύριακο είναι περισσότερο Meet παρά Market».

The Meet Market
Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.