The Meet Market: Summer Edition 2017

Ένα διήμερο γεμάτο πρωτότυπες δημιουργίες, παγωμένα κοκτέιλ και δώρα για τους επισκέπτες

Έφτασε η ώρα για το τελευταίο Meet Market της καλοκαιρινής σεζόν. Πριν σαλπάρουμε για διακοπές το Meet Market καλεί τους επισκέπτες στις 15 και 16 Ιουλίου στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων για ένα διήμερο μέσα στους γραφικούς κήπους της Αθήνας, για να γιορτάσουν το πνεύμα της δημιουργικότητας και της ελληνικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας κάτω από την Ακρόπολη.

Επειδή η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά, το Meet Market έχει οργανωθεί με δραστικά μέτρα κατά του καύσωνα:

– Παρέχοντας αρκετή σκιά κάτω από τα δέντρα και τα λουλούδια του κήπου, τοποθετημένου σε κεντρικό μεν, αλλά δροσερό σημείο για last- minute καλοκαιρινά ψώνια, συναντήσεις και summer vibes.

– Παρουσιάζοντας τη δουλειά 45+ ελληνικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για να βρουν οι επισκέπτες όλα όσα χρειάζονται και να γεμίσουν τις βαλίτσες των καλοκαιρινών τους διακοπών.

– Εφοδιάζοντας το bar του Meet Market και διατηρώντας τα ποτήρια όσων βρεθούν εκεί γεμάτα με παγωμένα κοκτέιλ για τις ζεστές ημέρες, απογεύματα και νύχτες.

– Συνθέτoντας ένα special lineup από Dj’s, για back to back live Dj sets από καλοκαιρινούς ήχους κρατώντας τη διάθεση ανεβασμένη.

– Ακόμα και χωρίς χρήματα οι επισκέπτες μπορούν να βγουν κερδισμένοι, αφού αν έρθουν στο κεντρικό ταμείο και πάρουν μέρος στο παιχνίδι του Meet Market θα τους περιμένουν εκπλήξεις και δώρα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.