The Meet Market Οκτωβρίου

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας

To Meet Market επιστρέφει τον Οκτώβριο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου από τις 13:00 – 23:00. Πάνω από 120 πάγκοι με προϊόντα θα γεμίσουν το κτήριο Μηχανουργείο και τις φθινοπωρινές τέντες του προαύλιο χώρο.

Αυτή τη φορά, εκτός από τους σταθερούς εκθέτες του Meet Market και 30 + καινούριους πάγκους, θα βρείτε μια τέντα στην οποία θα συγκεντρώνουμε είδη ανάγκης για τους πρόσφυγες. Μετά το τέλος του market θα μεταφερθούν στον Ελαιώνα στις Ανοιχτές Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων. Παρακαλώ πολύ διαβάστε την λίστα που ακολουθεί στο τέλος και φέρτε ότι μπορείτε ακόμα και αν αυτό είναι μόνο μια οδοντόβουρτσα.

To Creative BizLab αποτελεί μία δημιουργική συνεργασία επαγγελματιών οι οποίοι πραγματοποιούν εξειδικευμένες εκπαιδευτικές δράσεις, που στοχεύουν στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των ανεξάρτητων δημιουργών. Μη χάσετε τις πολύτιμες συμβουλές τους το Σάββατο 17/10, 16:00 – 18:00 στο χώρο του Υδαταερίου, με δωρεάν είσοδο, όπως και όλες οι δραστηριότητες του Meet Market.

Το μουσικό χαλί του σαββατοκύριακου θα επιμελούνται djs, ενώ έχει γίνει πια καλή συνήθεια να περνάτε από το ταμείο για να κερδίσετε δώρα! Φυσικά μη ξεχάσετε στο σπίτι τους μικρούς μας φίλους γιατί θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά απο τις ομάδες «Πυγολαμπίδα» και «το Πανηγυράκι».

The Meet Market:  Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικό-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Λίστα donation tent:

Συσκευασμένα τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης
Ατομικά νερά /χυμούς, ατομικές συσκευασίες μπισκότων/ κρουασάν / φρυγανιών, ατομικές μαρμελάδες / βούτυρα, ζάχαρη, κονσέρβες

 Είδη προσωπικής υγιεινής
Σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και γενικά είδη υγιεινής, σερβιέτες, χαρτί υγείας, ξυραφάκια

 Λευκά είδη
Σεντόνια, πετσέτες, μαξιλάρια, υπνόσακοι

 Παιδικά είδη
Πάνες, καροτσάκια, μάρσιπους, μπιμπερό, χαρτί Α4, μαρκαδόροι και ξυλομπογιές

 Είδη καθαρισμού/ οικιακά
Wettex, Latex γάντια μίας χρήσης, ιατρικές μάσκες μια χρήσης, απορρυπαντικά ρούχων σε σκόνη, σφουγγαρίστρες, κουβάδες, σκούπες και φαράσια, σακούλες απορριμμάτων, πλαστικά ποτήρια, αλουμινένια σκευή μιας χρήσης, καθαριστικά (χλωρίνη ,υγρό γενικής καθαριότητας), βραστήρες (σημαντική κατανάλωση τσαγιού)

Ρουχισμός
Από είδη ρουχισμού η δομή φιλοξενίας είναι καλυμμένη. Ανάγκες υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για: αδιάβροχα, υπνόσακους, γαλότσες, εσώρουχα, σακίδια πλάτης

For the Kids:

Πανηγυράκι
«Στην καρδιά του φθινοπώρου, δημιουργούμε τις αντιθέσεις. Γράφουμε λευκό πάνω στο σκούρο. Μια ομαδική δημιουργική εκτέλεση για τους μικρούς και τους μεγάλους, απο το περιοδεύον κινητό εικαστικό εργαστήρι της εικαστικού Βασιλικής Σπύρου και των επισκεπτών του The Meet Market.» με τη Βασιλική Σπύρου 

Πυγολαμπίδες
Ποιά πυγολαμπίδα είσαι εσύ;

«Ζν  και ζν και ζν και κλατς………..σε τσάκωσα μικρή, αόρατη και αθόρυβη Πυγολαμπίδα……..Ποιά είσαι εσύ τελικά»

Ένα θεατρικό παιχνίδι για τους μικρούς φίλους. Ελάτε να παίξουμε, να πετάξουμε, να αναλακύψουμε.

Σάββατο 17/10 & Κυριακή 18/10.
Τα παιχνίδια αρχίζουν στις 17:00, 18:00 και 19:00.
Συμμετοχή ελεύθερης συνεισφοράς

Babyfeat
Ελάτε με τα παιδιά σας και παίξτε ελεύθερα στο kids friendly corner μας!

For the Adults:

Creativebiz Lab:
Επιχειρούμε Δημιουργικά! Μαζί μας και η ομάδα του Creative Bizlab για όλους τους δημιουργούς! Ενημερωθείτε: πώς θα ξεχωρίσετε και πετύχετε στο Etsy.com; Είναι για μένα το Crowdfunding; Extra cool tips οπτικής επικοινωνίας και φωτογράφισης. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Σάββατο 17/10, 16:00 – 18:00

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.