The New Year’s Eve Edition Meet Market στο six d.o.g.s

The meet market

Μια Πρωτοχρονιάτικη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας

Oι εορτασμοί του Meet Market θα έμεναν ημιτελείς χωρίς το κλασικό ετήσιο New Year’s Eve Edition Meet Market στο six d.o.g.s.  Ελάτε τη Δευτέρα 31 Δεκέμβρη να γιορτάσουμε από τις 12.00 έως τις 19.00 την τελευταία ημέρα του 2018 σε αυτή τη θρυλική αστική όαση συνδυάζοντας τις παρεΐστικες συναναστροφές με μουσική, διασκέδαση και shopping της τελευταίας στιγμής πριν την αλλαγή του χρόνου.

«Το six d.o.g.s έχει υποβληθεί σε ένα μικρό make over και εμείς το μόνο σίγουρο είναι πως θα το εκμεταλλευτούμε. 40+ περίπτερα μέσα και έξω (στον νέο τους πεζόδρομο) και δώρα για όλους.»

Mαζί ο ραδιοφωνικός σταθμός της Athens Voice 102.5, που θα έρθει να παρκάρει στον πεζόδρομο της Αβραμιώτου για live ραδιοφωνικές εκπομπές από την καρδιά του Meet Market. Όχι ένα, λοιπόν, αλλά δύο Meet Market αυτόν τον Δεκέμβρη.

The NYE Meet Market: Μια Πρωτοχρονιάτικη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες.

Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Με τη συνδρομή του Προγράμματος Πιλοτικής Αναβάθμισης του Εμπορικού Τριγώνου του δήμου Αθηναίων, που ενισχύει αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.