“The Night Talker Tour”: Ο Jim Jefferies για πρώτη φορά στην Ελλάδα

“The Night Talker Tour” Jim Jefferies Gazi Live

Με προκλητικό και ωμό μαύρο χιούμορ μιλάει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως πατέρας

Ο Jim Jefferies, κωμικός και «βασιλιάς» του Netflix, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στο Gazi Live σε μία μοναδική παράσταση, στο πλαίσιο της περιοδείας του “The Night Talker Tour”. Με έναν χιουμοριστικό αλλά και συνάμα απολογητικό τόνο βγάζει στην επιφάνεια τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως πατέρας αλλά και διηγείται την πιο περίεργη παράσταση που έχει εκτελέσει ποτέ.

Κωμικός, πολιτικός σχολιαστής, ηθοποιός και συγγραφέας, ο Jim Jefferies ξεχωρίζει για το προκλητικό και ωμό μαύρο χιούμορ του, καθώς και για την αυθάδεια. Το 2008 υπήρξε υποψήφιος για καλύτερος headliner στην απονομή των βραβείων Chortle Awards, ενώ πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως ένας από τους 5 καλύτερους κωμικούς στον κόσμο.

Γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ο Jim Jefferies είχε εκπαιδευτεί ως τραγουδιστής όπερας προτού ασχοληθεί με το stand up. Η αποδοχή και η ανταπόκριση προήλθε όταν έκανε το ντεμπούτο του στο HBO με την σειρά “I Swear to God” to 2009, όπου έγινε ευρύτερα δημοφιλής. Έκτοτε παρουσίασε δημοφιλή κωμικά specials, όπως τα “Contraband” (2008), “Alcoholocaust” (2010), “Fully Functional” (2012), “Bare” (2014) και “Freedumb” (2016). Το “Freedumb” ήταν η δεύτερη παραγωγή που προβλήθηκε στο Netflix η οποία γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία. Συγκεκριμένα ο κωμικός μονόλογος σε σχέση με τη διαχείριση των όπλων στην Αμερική αποτελεί ένα από τα καλύτερα κομμάτια stand up που έχουν ηχογραφηθεί ποτέ.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

28 €
- 48 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.