Ο Άθως Δανέλλης με τον Θίασό του παρουσιάζει σπάνια παλιά αλλά και νεότερα έργα από το ρεπερτόριο του Θεάτρου Σκιών. Γέλιο, συγκίνηση, επίκαιρη σάτιρα και κριτική με τον καυστικό και ανατρεπτικό τρόπο που τόσο καλά γνωρίζει ο Καραγκιόζης, ο αυθεντικός λαϊκός μας ήρωας.

Μιά κλασική πεντανόστιμη κωμωδία που δεν χρειάζεται συστάσεις. Πάνω απο εκατό χρόνια παρασκευάζεται με την ίδια δοκιμασμένη πατροπαράδοτη συνταγή και με τα εκλεκτότερα, αγνά και ολόφρεσκα βιολογικά υλικά της ελληνικής γής, που φτάνουν στο εργαστήριό μας επιλεγμένα ένα-ένα και επεξεργασμένα με τις αλάνθαστες παραδοσιακές μεθόδους και το μεράκι των παλιών καλών μαστόρων. Μακρυά απο συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα που αλλοιώνουν τη γεύση και καταστρέφουν τις θρεπτικές ουσίες και ακολουθώντας τις διαδικασίες της φυσικής ωρίμανσης φτάνει στο τραπέζι σας για να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές γευστικής απόλαυσης.

Αυτή την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, ΄΄Ο Σκληρόκαρδος Πατριός και η άτυχη κόρη΄΄.

Μια περιπετειώδης ρομαντική κωμωδία, απο τις παλαιότερες στο ατελείωτο ρεπερτόριο του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών. Η παράσταση αυτή ανήκει στην κατηγορία των ελαφρών ηρωϊκών έργων ή τύπου “φουστανέλας” όπως ονομάστηκαν αργότερα στον κινηματογράφο. Με το άρωμα μιάς άλλης εποχής θα σας μεταφέρει στην ωραία ατμόσφαιρα των παλαιών χρόνων και θα σας προσφέρει δυο ευχάριστες ώρες περιπέτειας, νοσταλγίας αλλά και πηγαίου γέλιου.