Ζωντανό κομμάτι μιας μουσικής κοινότητας που έχει δείξει την ικανότητά της να ονειρεύεται και να γιορτάζει κάτω από δύσκολες συνθήκες, οι Thee Holy Strangers επιστρέφουν στην αγαπημένη σκηνή του An Club για μια μοναδική συναυλία την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Τη συναυλία ανοίγουν οι Electric Bulbs Of Death.

 Thee Holy Strangers

Οι Thee Holy Strangers ξεκίνησαν στα τέλη του 2013 σαν μια σύμπραξη γνωστών μουσικών της αθηναϊκής σκηνής, με κίνητρο τα τραγούδια και τις εικόνες της πόλης που ήθελαν να περιγράψουν. Στις συναυλίες τους επιδιώκουν την χαρά και την ένωση που μπορεί να προσφέρει το ροκ εν ρολ, καθώς ξεδιπλώνουν το γοητευτικό χαρμάνι της μουσικής τους, που οι ίδιοι ονομάζουν “kozmic swamp music”: «Σκοτεινή» Americana, soul και αστικό μπλουζ, ένα soundtrack για μία απελευθερωτική βόλτα σε τοπία της καρδιάς και της πόλης.

Έχοντας κυκλοφορήσει ένα 7ιντσο (Fiery Road/Trouble on Trouble) μαζί με το zine «Fractal Press», κυκλοφόρησαν στο τέλος του 2015 το πρώτο τους άλμπουμ, σε cd και διπλό βινύλιο από την σύμπραξη MMB/The Lab/Labyrinth of Thougths, που έγινε δεκτό με εξαιρετικές κριτικές. Πλέον, προετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους υλικό που παρουσιάζεται επί σκηνής μέχρι να οδηγηθεί στα στάδιο της ηχογράφησης. Οι Thee Holy Strangers θα συνεχίσουν τη βόλτα τους στον αστικό βάλτο της Αθήνας μεταφέροντας απόηχους μιας μουσικής που μπορεί να μιλάει πειστικά για τις πόλεις που ακροβατούν ανάμεσα στην καταστροφή και την ελπίδα.

«Σε έναν πλανήτη που έχει εθιστεί στην βία και την καχυποψία ξέρουμε ότι το όνομά μας ακούγεται σαν πικρό αστείο, αλλά μιλάμε για έναν αναγκαίο όρο της ανθρώπινης συμβίωσης. Ιεροί Ξένοι είμαστε όλοι εμείς οι πολλοί, οι σημερινοί και οι δυνητικοί εκτοπισμένοι και αποστερημένοι, ενός κόσμου γεμάτου αποκλεισμούς».

Electric Bulbs Of Death είναι μια μπάντα που αποτελείται από καραβάνες της αθηναϊκής σκηνής όπως: The 700 Machines, The Dark Rags, The Last Drive.

«Επειδή αυτός ο κόσμος είναι στο φτερό κι ό,τι θα ‘ρθει κανείς δε το γνωρίζει, Κατέβα Δημιουργέ του Φωτός, Καταπότη της Ανθρωπότητας, κάνε τον κόσμο θρύψαλα, την παραφροσύνη των βομβών και φόνων, Μίλησε στην Ανθρωπότητα και πες πώς η μεγάλη καμπάνα χτυπάει ένα χρυσό τόνο στα σιδερένια μπαλκόνια κάθε εκατομμυρίου συμπάντων, Είμαι ο προφήτης Σου ήρθα σπίτι σ’αυτόν τον κόσμο για να ουρλιάξω ένα ανυπόφορο Όνομα μέσα απ’ τις 5 αισθήσεις μου και τη φρικτή έκτη με ηλεκτρικές λυχνίες θανάτου».