Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του δύο περιοδείες – μία στις Η.Π.Α. και μία στην Ευρώπη – ο Theodore ανεβαίνει για ένα live στη σκηνή του six d.o.g.s. την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του νέου κύκλου εμφανίσεών του στην Ευρώπη για το φθινόπωρο του 2019.

Το τρίτο προσωπικό album του Theodore “Inner Dynamics” μετράει ήδη ένα χρόνο κυκλοφορίας καθώς και ένα first release από το NPR Radio. Το φθινόπωρο του 2019 περιοδεύει στην Ευρώπη με ένα set-list από όλη του την δισκογραφία αλλά και -για πρώτη φορά – νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του, παίρνοντας, έτσι, το πρώτο feedback απευθείας από το κοινό του.

Intimate yet loud – όπως χαρακτηρίζει ο Theodore τα live του – επιστρέφει από την συναυλία που έδωσε το Μάιο στο Temple Athens για ένα ακόμα live. Ο Theodore υπόσχεται μια αντίστοιχα έντονη βραδιά, ενώ σχεδιάζει παράλληλα να μεταμορφώσει το six d.o.g.s. για ένα βράδυ με cinematic μελωδίες και εκρηκτικά φωνητικά. Το light show που πλαισιώνει και εντείνει το συνολικό αποτέλεσμα, δεν θα λείπει ούτε από αυτή την εμφάνιση.

Φωτογραφικό Υλικό: Mariza Kapsabeli