Το Athens Gardens Festival φέρνει τη μουσική δωματίου στους κήπους της Αθήνας

Athens gardens festival 2019

Θα ακουστούν μουσικές από την παγκόσμια ανθολογία της κλασσικής, ρομαντικής, ιμπρεσσιονιστικής, σύγχρονης και νεοκλασσικής μουσικής

To Athens Gardens Festival φέρνει τη μουσική δωματίου στους κήπους της Αθήνας.

To φεστιβάλ που γεννήθηκε στους κήπους της Αθήνας και τίμησε από το 2013 μέχρι σήμερα τον Εθνικό κήπο ανοίγει κι άλλο την βεντάλια του και μετουσιώνεται σε ένα διαγωνιστικό φεστιβάλ μικρών μουσικών συνόλων στον Εθνικό κήπο και στον κήπο του κέντρου τεχνών στο πάρκο Ελευθερίας. 14, 15 και 16 Ιουνίου τα διαγωνιζόμενα μουσικά σύνολα θα παρουσιαστούν τα πρωινά στον Εθνικό κήπο και τα βράδια στον κήπο του κέντρου τεχνών.

Κριτική επιτροπή από διακεκριμένους καλλιτέχνες και μουσικολόγους, θα επιλέξει τα τρία πρώτα μουσικά σύνολα, τα οποία θα βραβευτούν με χρηματικά έπαθλα.

Θα ακουστούν μουσικές από την παγκόσμια ανθολογία της κλασσικής, ρομαντικής, ιμπρεσσιονιστικής, σύγχρονης και νεοκλασσικής μουσικής.

To φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.