To Classic Rock επιστρέφει με αφιέρωμα στην ελληνική rock σκηνή που θα ακουστεί για πρώτη φορά στο Ηρώδειο στη συμφωνική της διάσταση

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών συμπράττει ζωντανά με τους Πυξ Λαξ, τον Διονύση Τσακνή και τον Βαγγέλη Γερμανό

«To Classic Rock, το project που ένωσε τη ροκ με τον συμφωνικό ήχο, μετά από τρεις συνεχόμενες sold out χρονιές, επιστρέφει και αφιερώνεται στην ελληνική rock σκηνή που θα ακουστεί για πρώτη φορά στο Ηρώδειο στη συμφωνική της διάσταση. Οι αυθεντικές ροκ φωνές των Πυξ Λαξ, Διονύση Τσακνή, Βαγγέλη Γερμανού, με τη δύναμη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες έτσι όπως δεν τις ξανακούσαμε ποτέ.

Βιολιά, κοντραμπάσα, τύμπανα, τρομπέτες, κόρνα, 45 κλασικά όργανα αναμιγνύονται με τον ηλεκτρικό ήχο και δυναμιτίζουν τη φαντασία και τις αισθήσεις.

Θα ακουστούν ακόμα ορχηστρικά τραγούδια των Socrates, Τρύπες, Σιδηρόπουλου, Παπακωνσταντίνου κ.α. σε μια νέα συμφωνική διάσταση.

Τραγούδια όπως Μοναξιά μου Όλα, Πούλα με, Γυρίζω τις Πλάτες μου στο Μέλλον, Φτιάξε Καρδιά μου το δικό σου Παραμύθι, Ο Κηπουρός, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Ο γιος του Ανέμου, Ανεμολόγιο, Starvation, Rock n’ Roll στο κρεββάτι, Ταξιδιάρα Ψυχή θα ακουστούν σε μια original συμφωνική εκδοχή.»

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

25 €
- 73 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.