«Το Κεφάλαιο»: Μια performance σε εναέριο ακροβατικό σχοινί από τη Μαρία Σωτηροπούλου

Μια performance σε διάλογο με βίντεο και πρωτότυπη μουσική

Η Μαρία Σωτηροπούλου επιστρέφει στο ΚΕΤ με «Το Κεφάλαιο».

«Η καινούρια τράπεζα στο κέντρο έχει καθαρά παράθυρα, 24ωρη επιτήρηση και αυτόματο ποτιστήρι για να διώχνει τους παρείσακτους. Το βράδυ φωτίζεται, τη μέρα δε φωτίζεται, αλλά γίνεται ένα με το περιβάλλον και μπορεί να τη βρει μόνο όποιος έχει κλείσει ραντεβού και είναι έτοιμος για μια νέα πνευματική κατάθεση αξίας 10.000 δέντρων.»

Σύντομο βιογραφικό:

Η Μαρία Σωτηροπούλου είναι εικονογράφος, σχεδιάστρια οπτικής επικοινωνίας και καλλιτέχνης. Η ενασχόλησή της με τα εναέρια ακροβατικά ως μέσο έκφρασης, ξεκίνησε το 2011. Από το 2012, συμμετέχει σε παραστάσεις με τη σχολή της Ευγενίας Γαλεράκη στο Circus Festival, στο Θέατρο Πορεία και στο Θέατρο Κνωσός. Το 2015 συμμετείχε στο Influence Festival στην Καρδίτσα με την παράσταση «Διαδρομές» της ομάδας «Δέκα Πάνω». Το 2018 έλαβε μέρος στην παράσταση «Συναντήσεις» της Ερμίρα Γκόρο, στο πλαίσιο του 10ου Arc for Dance Festival. Τον Σεπτέμβριο του 2019 συμμετείχε στην παράσταση “Madren vol. 3” της «ΟΩ, Omicron Omega» στο πλαίσιο του Our Festival. Είναι μέλος της ομάδας «ΒΕΜΦ», με την οποία δημιούργησαν το βίντεο «Messaritikos», που επιλέχθηκε από το Athens Video Dance Project το 2018. Με την ομάδα «ΒΕΜΦ», παρουσίασαν μέρος της παράστασης «Σε δύο άξονες» στο TedXLesvos, στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης τον Σεπτέμβριο του 2019.

Συντελεστές

Performance & σκηνοθεσία: Μαρία Σωτηροπούλου
Μουσική & βίντεο: Ιωάννης Μπελεγρίνης

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.