Το Meet Market έρχεται στην Πλατεία Νερού

The Meet Market - Πλατεία Νερού

Η αγαπημένη μετακινούμενη αγορά της Αθήνας επιστρέφει και ετοιμάζεται να υποδεχτεί 100 τοπικές επιχειρήσεις σχεδιαστών, καλλιτεχνών & παραγωγών

18 Σεπτεμβρίου 2021
- 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Το Meet Market παίρνει ξανά ζωή και έρχεται στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού.

Έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο αναγκαστικής απουσίας, η αγαπημένη μετακινούμενη αγορά της Αθήνας επιστρέφει και ετοιμάζεται να υποδεχτεί 100 τοπικές επιχειρήσεις σχεδιαστών, καλλιτεχνών & παραγωγών που θα πάρουν θέση στην πιο εναλλακτική και άμεση πλατφόρμα έκφρασης, παρουσιάζοντας καινοτόμες και εντυπωσιακές ιδέες φτιαγμένες με μεράκι και έμπνευση.

Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο, όπως πάντα, θα ντυθεί από non-stop dj sets από τους μουσικούς παραγωγούς, street food λιχουδιές, κοκτέιλς, δώρα για όλους και δραστηριότητες για μικρά και «μεγάλα» παιδιά.

The Meet Market - Πλατεία Νερού

The Meet Market - Πλατεία Νερού

Φορέστε rollers, ανεβείτε στα ποδήλατα, στα πατίνια και στα skateboard, ακολουθήστε τον ήλιο και κατευθυνθείτε προς τη θάλασσα. Πάρτε παρέα τα παιδιά, την οικογένεια, τους φίλους και τους φίλους των φίλων, το φλερτ, τα κατοικίδια και ελάτε να βολτάρουμε και να κάνουμε τις αγορές μας μαζί, ευάεροι και ευήλιοι, σε μια πολύχρωμη γιορτή επιχειρηματικότητας στο Δέλτα Φαλήρου.

The Meet Market - Πλατεία Νερού

Παρόλο που η ζωή σιγά σιγά επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς ή μάλλον προσαρμόζεται σε νέους, φυσικά, το Meet Market δεν ξεχνά πως ακόμα ζούμε στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας, γι’ αυτό ο στόχος είναι να είμαστε προσεκτικοί και ασφαλείς λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως αυτά θα ανακοινώνονται.

The Meet Market - Πλατεία Νερού

The Meet Market - Πλατεία Νερού

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα και το Meet Market είναι έτοιμο να σας αποδείξει για ακόμα μια φορά πως η δημιουργικότητα έχει ταυτότητα ελληνική.

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρες λειτουργίας: 11:00-21:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο, ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.