Το Παιδί Τραύμα στην ταράτσα του Gazarte για μία συναυλία στα Upstairs Sessions

Παιδί Τραύμα - Gazarte

Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του και ανανεωμένη σύσταση, θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο κομμάτι από τα album «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις» και «Θα Καταστρέψω τον Κόσμο»

22 Σεπτεμβρίου 2021

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, το Παιδί Τραύμα ανεβαίνει στην ταράτσα του Gazarte για μία συναυλία με full band σχήμα στο πλαίσιο των Upstairs Sessions.

Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Η πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστική.

Τον Οκτώβρη του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις», συνοδευόμενο από ένα εγχειρίδιο απόκτησης υπερφυσικών δυνάμεων. Τον Σεπτέμβρη του 2020 κυκλοφόρησε o δεύτερος δίσκος του «Θα Καταστρέψω τον Κόσμο». Το άλμπουμ βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός παρανοϊκού εγκληματία που συνελήφθη στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Στο πλαίσιο των Upstairs Sessions, το Παιδί Τραύμα έρχεται και μας θυμίζει πως ποτέ δεν ήταν μόνο ένας, αλλά πολλοί. Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του και ανανεωμένη σύσταση, θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο κομμάτι από τα album «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις» και «Θα Καταστρέψω τον Κόσμο», ενώ δε θα λείψουν οι μουσικές εκπλήξεις.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 | 21.30

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 8 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.