Το Θέατρο Σκιών του Ηλία Καρελλά στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Ο Καραγκιόζης γίνεται πλοηγός μας σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι στο διάστημα

Το θέατρο σκιών του Ηλία Καρελλά με την παράστασή του «Ο Καραγκιόζης Αστρονόμος» έρχεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και για 45 λεπτά γίνεται ο προσωπικός μας πλοηγός σε ένα… διαγαλαξιακό ταξίδι στο διάστημα!

«Ο Καραγκιόζης Αστρονόμος»
Ο Χατζηαβάτης συναντά τον τρομερό επιστήμονα Κατσαβίδη, ο οποίος του ανακοινώνει πως το φεγγάρι εδώ και πολλές νύχτες έχει χαθεί από τον ουρανό. Ψάχνουν για κάποιον που να γνωρίζει καλά τι γίνεται στο διάστημα κι έτσι ο Καραγκιόζης, παραδόξως, αναλαμβάνει καθήκοντα αστρονόμου. Μαζί με την παρέα του, θα μας μιλήσει για όλους τους πλανήτες και το ηλιακό σύστημα. Τι θα γίνει όμως όταν ανακαλύψει τα σχέδια του Κατσαβίδη και του άρχοντα Καραμπαμπούμ; Ποιος έχει κλείσει συμφωνία με τον πλανήτη Άρη; Ποιος τελικά έχει απαγάγει την όμορφη Σελήνη; Η συνέχεια στον μπερντέ…

Θίασος Ηλία Καρελλά
Ο Ηλίας Καρελλάς από το 1996 ως και σήμερα δίνει μια ανανεωτική πνοή στο θέατρο για παιδιά και νέους δημιουργώντας πρωτοποριακές παραστάσεις όπου συνυπάρχουν αρμονικά επί σκηνής, ο ηθοποιός, η σκιά, η κούκλα, η μάσκα και η ζωντανή μουσική. Μέσα από πολλές παραγωγές σε γνωστά θέατρα της Αθήνας αλλά και περιοδείες ανά την Ελλάδα, ο θίασός του έχει αποκτήσει πλέον μια μοναδική ταυτότητα στο χώρο του παιδικού θεάματος.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.thiasoskarella.weebly.com/

Το Perform in Art αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.