Το θέατρο «Τζένη Καρέζη» τιμά τον Σάμουελ Μπέκετ

Ένα θεατρικό αναλόγιο για τη ζωή και το έργο του Σάμουελ Μπέκετ με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα θεάτρου

Το θέατρο «Τζένη Καρέζη» και ο θίασος που παρουσιάζει το έργο «Τέλος του Παιχνιδιού» του Σάμουελ Μπέκετ, με την ευκαρία της παγκόσμιας ημέρας Θεάτρου, τιμούν τον μεγάλο Ιρλανδό συγγραφέα, την Παρασκευή 27 Μαρτίου.

Ο φίλος και συνεργάτης Φαίδων Πατρικαλάκης, σκηνογράφος του έργου και μελετητής του Μπέκετ, τον οποίο είχε γνωρίσει προσωπικά, στα χρόνια που έζησε στο Παρίσι, δραματοποίησε τη ζωή και το έργο του και θα παρουσιαστεί στη σκηνή του θεατρου υπό τη μορφή αναλογίου. Θα προλογίσει ο Κώστας Γεωργουσόπουλος και ο Φαίδων Πατρικαλάκης θα κάνει μια σύντομη εισήγηση.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι ηθοποιοί της παράστασης «Τέλος του Παιχνιδιού»: Κώστας Καζάκος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Γιώργος Μωρόγιαννης και Νίνα Γιαννίδη. Τον ρόλο της συζύγου του Μπέκετ, που στάθηκε το στήριγμα και η έμπνευση του, μέχρι το τέλος των ημερών του, θα κρατήσει ευγενικά προσφερθείσα, η συνάδελφος Κερασία Σαμαρά.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.