Η πρώτη ομαδική έκθεση της Blank Wall Gallery για τη σεζόν 2018-2019 έχει τίτλο «Travelers». Μετά το καλοκαίρι και με αφορμή τα ταξίδια που πολλοί έκαναν κατά τη διάρκειά του, δίνεται μία μικρή παράταση στην καλοκαιρινή διάθεση και την επιθυμία να ταξιδέψουμε μέσα από αυτή την έκθεση.

Carla Cosenza Mormile # Brazil

Carla Cosenza Mormile #Brazil

Πάνω από 100 φωτογραφίες θα εκτεθούν στο χώρο της γκαλερί, απεικονίζοντας ταξιδιώτες σε διάφορα μέρη του κόσμου, οι οποίοι ταξιδεύουν με διάφορα μέσα και σε διαφορετικές συνθήκες μεταξύ τους. Ένα πολύχρωμο παζλ ανθρώπων και καταστάσεων ξεδιπλώνεται, δίνοντας στο θεατή την ευκαιρία να ταξιδέψει λίγο ακόμα μέσα από τις εικόνες.

Mary Veloudou #Greece

Mary Veloudou #Greece

Καταστάσεις άλλοτε οικείες και άλλοτε ξένες προς εμάς παρουσιάζονται μέσα από φωτογραφίες καλλιτεχνών που προέρχονται από όλο τον κόσμο και μας προσκαλούν να τις βιώσουμε με τη φαντασία μας έστω και για λίγο.

Francesco D'Alonzo #Italy

Francesco D’Alonzo #Italy

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο χώρο της Blank Wall Gallery από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και θα περιμένει όλους όσους θέλουν να κρατήσουν τις μνήμες των ταξιδιών τους ζωντανές να την απολαύσουν.

Charlaine Gerber #South Africa

Charlaine Gerber #South Africa

Κεντρική Φωτογραφία: Md.Zulkernain Haider #Bangladesh