Η The Blender Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας Unearth του Στέλιου Καπετανάκη, την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στις 20.00. Μεταξύ 21.00 και 22.00, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει μια μουσική παρέμβαση, εμπνευσμένη από τη θεματική της έκθεσης.

Στην έκθεση Unearth το έμψυχο και άψυχο στοιχείο γίνονται ένα. Ο θεατής, πλησιάζοντας τις φωτογραφίες που απεικονίζουν αχανή τοπία, βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με ψυχογραφήματα. Οι φωτογραφίες των ανθρώπινων πορτρέτων από την άλλη, του διηγούνται ιστορίες και τον ταξιδεύουν σε μακρινούς τόπους.  Στην έκθεση του Στέλιου Καπετανάκη δεν υπάρχει μετάβαση από τη θεματολογία του τοπίου στον άνθρωπο,  από τη φύση στη πόλη, ή από την λεπτομέρεια στο σύνολο.

Στο κόσμο που αποκαλύπτει ο καλλιτέχνης, το φως και ο χρόνος διαπερνούν, διαμορφώνουν και καθορίζουν την ύπαρξη του καθετί. Έμψυχα και άψυχα σώματα περιμένουν υπομονετικά το πέρασμά του ήλιου, την κατάλληλη στιγμή, για να αποκαλύψουν στα μάτια του φωτογράφου, την σύνθεση που θα πει την ιστορία τους.