Ο Vassilikos στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Vassilikos

Ένα μοναδικό live, με πρωταγωνιστή το νέο του άλμπουμ Amazing Grey

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 20.30 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος τον Vassilikos σε μία από τις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις του.

Ο Vassilikos, συνθέτης, τραγουδιστής και στιχουργός των Raining Pleasure,  θα παρουσιάσει ένα μοναδικό live, με πρωταγωνιστή το νέο του άλμπουμ Amazing Grey, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Μετά από το χρυσό Vintage, στο οποίο προσέγγισε, με τη δική του οπτική, κομμάτια διαχρονικά, μεταμορφώνοντάς τα, και το εξαιρετικά τολμηρό Sunday Cloudy Sunday με διασκευές της μουσικής του Βασίλη Τσιτσάνη, ο Vassilikos επιστρέφει με πρωτότυπο υλικό, για πρώτη φορά από την εποχή των Raining Pleasure.

Επηρεασμένος, όπως πάντα, από τα ‘60s, αλλά και με πολλά σύγχρονα και πειραματικά ηλεκτρονικά στοιχεία, διατηρεί την κιθάρα πρωταγωνιστή της μουσικής του, αλλά με πολύ πιο έντονη την παρουσία των συνθεσάιζερ.

Την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ θα πλαισιώσουν αγαπημένα τραγούδια τόσο από το Vintage, όσο και από την εποχή των Raining Pleasure.

Παράλληλα με τον βασικό κορμό δράσεων και εκδηλώσεων που συνεχίζουν να προσφέρονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του οργανισμού και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική του ευρωστία.

Συντελεστές

Vassilikos: φωνή / κιθάρα / μπάσο
Σωτήρης Ντούβας: τύμπανα
Κώστας Παντέλης: ηλεκτρική κιθάρα
Βαγγέλης Στεφανόπουλος: πλήκτρα
Κωστής Χριστοδούλου: πλήκτρα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.