Website: http://www.noa.gr/
Τηλ: +302103490000

Προηγούμενες εκδηλώσεις

28 Ιουνίου - 04 Ιουλίου 2021

Πλατεία Εξαρχείων, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών

Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης MIR Festival, επιστρέφει για πρώτη φορά στην καρδιά του καλοκαιριού, από τις 28 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2021.

22 Ιουν 2021

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης παρουσιάζουν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «Ρεμπώτικα» σε μια συναυλία-γιορτή στον λόφο των Νυμφών στο Θησείο την Τρίτη 22 Ιουνίου.

03 - 31 Ιουλίου 2020

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Με αφετηρία το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, ξεκινά μια βόλτα στα αστέρια και στον μαγευτικό τους κόσμο τις Παρασκευές 3 & 31 Ιουλίου, καταλήγοντας στο Εθνικό Αστεροσκοπείο.

06 Ιουλ 2019

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Μουσείο Ακρόπολης, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης διοργανώνει 4 διαφορετικούς καλοκαιρινούς περιπάτους και μας καλεί να γνωρίσουμε την ιστορία της πόλης μας.

21 - 23 Ιουνίου 2019

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Εθνικός κήπος της Αθήνας, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων, Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής γίνεται φέτος 20 και για άλλη μία χρονιά διοργανώνεται το καλοκαιρινό τριήμερο πάρτι από τις 21 Ιουνίου.

18 - 20 Ιουνίου 2019

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Μια ουσιαστική συνύπαρξη με το κοινό σ’ ένα σύμπαν από τα υλικά των ονείρων, όπου ζουν και πάλλονται οι χορδές της συγκίνησης. Για τον καθένα, ο αυτοσχεδιασμός παραπέμπει σε κάτι διαφορετικό.

21 Δεκ 2018

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο Κωνσταντίνος Βήτα υποδέχεται το Χειμερινό Ηλιοστάσιο με μια ξεχωριστή συναυλία, ψηλά πάνω από την Αθήνα, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

11 Δεκεμβρίου - 07 Ιανουαρίου 2019

Πλατεία Συντάγματος, Πλατεία Μοναστηράκι, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

Η Αθήνα γιορτάζει για 36 ημέρες τα Χριστούγεννα με περισσότερες από 230 εκδηλώσεις και δράσεις σε πλατείες, θέατρα και άλλα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας.

08 - 30 Ιουνίου 2018

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Μουσείο Ηρακλειδών

Η διεθνής σπονδυλωτή εικαστική έκθεση πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τρεις εκθέσεις/παραστάσεις στην Αθήνα, τις Βρυξέλλες και το Τόκυο, ως μέρος του ομώνυμου έργου «Κοσμοναύτες εσωτερικού διαστήματος».

15 - 22 Δεκεμβρίου 2017

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για μια ξεχωριστή γιορτινή ξενάγηση από τους αστρονόμους του, με παρατήρηση του ουρανού από το τηλεσκόπιο Δωρίδη, στον λόφο της Πνύκας.

23 Σεπ 2017

Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & M. Θεοχαράκη, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, Κινηματογράφος Τριανόν, Εθνικό Θέατρο - Κτίριο Τσίλλερ - Κεντρική Σκηνή, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Πολυχώρος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (Booze Cooperativa), Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, Μουσείο Ακρόπολης, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Κινηματογράφος Μικρόκοσμος

Οι atenistas καλούν τους Αθηναίους να περιπλανηθούν στην πόλη από τις 8 το βράδυ έως τις 6 το πρωί και να ανακαλύψουν διαφορετικές εκφράσεις της σε πλήθος οργανισμών τέχνης και πολιτισμού.

16 Σεπ 2017

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της έκθεσης "The Theater of Disappearance", πραγματοποιείται ομιλία του Διευθυντή και Προέδρου ΔΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, καθ. Μανώλη Πλειώνη, με θέμα "Γέννηση και Εξέλιξη του Σύμπαντος: Σύγχρονες Προσεγγίσεις".

28 Ιουνίου - 13 Ιουλίου 2017

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Οι ταινίες που γυρίστηκαν από τον Villar Rojas στη διάρκεια των ταξιδιών του σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, παρουσιάζονται από την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

01 Ιουνίου - 24 Σεπτεμβρίου 2017

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο Λόφος των Νυμφών και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, από την 1η Ιουνίου, γίνονται το σημείο αναφοράς και δράσης, όπου ο καλλιτέχνης Adrián Villar Rojas δημιουργεί ένα νέο «σύμπαν».

16 Σεπ 2016

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών διοργανώνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου προκαταρκτικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της «Βραδιάς του Ερευνητή 2016», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

02 Σεπ 2016

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Μια συναυλία στον προαύλιο χώρο στο Λόφο Νυμφών από τον πιανίστα και συνθέτη Ανδρέα Κατερινόπουλο με συνθέσεις από το επερχόμενο album του και σουίτες από την συλλογή «Film Suites & Suites for ballet».

19 - 20 Ιουλίου 2016

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Δανοί και Έλληνες μουσικοί και συνθέτες αφιερώνουν δύο μουσικές βραδιές στην πανσέληνο, την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

14 Ιουλ 2016

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Οι Opera Chaotique σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό live στον προαύλιο χώρο του Αστεροσκοπείου την Πέμπτη 14 Ιουλίου.

15 Ιουν 2016

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

O Moa Bones παρουσιάζει παλιά, καινούρια και διασκευασμένα τραγούδια σε μία συναυλία στο Αστεροσκοπείο Αθηνών όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα παρατηρήσει τον ουρανό από το λόφο της Πνύκας με το τηλεσκόπιο Δ. Δωρίδη.