Προηγούμενες εκδηλώσεις

31 Οκτωβρίου - 01 Νοεμβρίου 2020

Aρχοντικό των Μπενιζέλων, Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης

«Το Ποτάμι που ήθελε να γυρίσει πίσω» ξεκινά τις παραστάσεις του από το αίθριο του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης και κάνει τρεις στάσεις στην Αθήνα από τις 31 Οκτωβρίου.

05 Οκτωβρίου - 24 Απριλίου 2021

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το Learning Space της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης ξεκινά τη νέα εκπαιδευτική σεζόν με ένα δημιουργικό πρόγραμμα εργαστηρίων από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

21 Σεπ 2019

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης φιλοξενεί το 1ο Αστικό Πανηγύρι και δίνει ραντεβού με όλους στη Φωκίωνος σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι στην πόλη, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

01 - 20 Απριλίου 2019

Θέατρο Τέχνης - Υπόγειο, Σταθμός ΗΣΑΠ Πειραιά, Τυπογραφείο Εκδόσεων Διάττων, Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Οι Αθηναϊκές Διαδρομές Βιβλίου συνεχίζονται μέχρι και τον Απρίλιο, με συγγραφείς, ηθοποιούς και καλλιτέχνες να μάς ξεναγούν σε μια λογοτεχνική Αθήνα.

23 Φεβρουαρίου - 11 Μαρτίου 2019

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων Μελίνα, Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Στον φετινό εορτασμό, που οργανώνει ο ΟΠΑΝΔΑ, αναβιώνουν έθιμα της Αποκριάς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, πλαισιωμένα από σύγχρονες μουσικές, αλλά και προγράμματα για παιδιά.

03 - 30 Δεκεμβρίου 2018

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Για όλο τον Δεκέμβριο η Κυψέλη γιορτάζει τα Χριστούγεννα με παιδικά δημιουργικά εργαστήρια, κουκλοθέατρο, μουσικές εκδηλώσεις, το πρώτο ελληνο-αιθιοπικό φεστιβάλ, χορο-θεατρικές παραστάσεις και πολλές γεύσεις.

04 - 06 Οκτωβρίου 2018

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, η νέα Δημοτική Αγορά Κυψέλης, το εμβληματικό κτίριο στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, εγκαινιάζεται με οκτώ νέα καταστήματα, χώρους έκθεσης και δράσεων πολιτισμού.

31 Μαρτίου - 29 Απριλίου 2018

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα που εστιάζει στις σύγχρονες πραγματικότητες της ζωής ανθρώπων οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις χώρες τους και να αναζητήσουν νέα πατρίδα.

05 Νοεμβρίου - 04 Δεκεμβρίου 2016

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ο κοινόχρηστος χώρος της Αγοράς μεταμορφώνεται σε πλατφόρμα δημιουργίας, φιλοξενώντας εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις, δημιουργικά εργαστήρια από 5 Νοεμβρίου ως και 18 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο.