Προηγούμενες εκδηλώσεις

15 - 29 Ιουνίου 2019

FoKiaNou Art Space

H FokiaNou Art Space παρουσιάζει την έκθεση “State of Water” δυο καλλιτεχνών που συμμερίζονται έναν έντονο προβληματισμό για την τρέχουσα κακή κατάσταση του περιβάλλοντος, της Lynne Buchanan μέσα από έργα φωτογραφίας και της Αλέγιας Παπαγεωργίου με μια εγκατάσταση και βίντεο.

30 Μαρτίου - 21 Απριλίου 2019

FoKiaNou Art Space

Η FokiaNou Art Space παρουσιάζει την ομαδική έκθεση ζωγραφικής Phasma λέξη η οποία στα αρχαία ελληνικά σημαίνει τη φαινομενική παρουσία, το φάντασμα, την οπτασία, την ανακλαστική παρουσία κάποιου, το ομοίωμα, τον οιωνό, ή κάτι τερατώδες.

17 Ιανουαρίου - 02 Φεβρουαρίου 2019

FoKiaNou Art Space

H Αθήνα κάτω από το μικροσκόπιο δεκαεννέα καλλιτεχνών που ζουν, δραστηριοποιούνται και εμπνέονται από αυτή, παρουσιάζεται στην νέα έκθεση της FokiaNou Art Space σε επιμέλεια του Παναγιώτη Βούλγαρη και της Mary Cox που θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

16 - 30 Ιουνίου 2018

FoKiaNou Art Space

Η Γιαπωνέζα εικαστικός Tomoko Shirakumo και ο Έλληνας μουσικός και φωτογράφος Cadatta, παρουσιάζουν τις δυο τελευταίες εβδομάδες του Ιούνη ένα ιδιαίτερο εγχείρημα συνύπαρξης ζωγραφικής και μουσικής.

06 - 09 Ιουνίου 2018

FoKiaNou Art Space

Ο χώρος σύγχρονης τέχνης FokiaNou παρουσιάζει από τις 6 Ιουνίου το Video Art Miden, φιλοξενώντας στις αρχές Ιουνίου ένα τετραήμερο προβολών έργων βιντεοτέχνης.

17 - 31 Μαρτίου 2018

FoKiaNou Art Space

Ο χώρος σύγχρονης τέχνης FokiaNou Art Space παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα έργα της συλλογής του εικαστικού, γκαλερίστα και συλλέκτη Christian Schmid μέσα από την έκθεση The Collection.

04 - 25 Μαρτίου 2017

FoKiaNou Art Space

Ο χώρος σύγχρονης τέχνης FoKiaNou 24/7 παρουσιάζει την έκθεση «A Picture Of Us» των Sarah Ettlinger και Λούλας Λεβέντη.

10 - 25 Φεβρουαρίου 2017

FoKiaNou Art Space

Ο χώρος σύγχρονης τέχνης Fo Kia Nou 24/7 απευθύνει πρόσκληση στις κοινότητες να βοηθήσουν για να μεταμορφώσουν τον χώρο από εκθεσιακό, σε ένα σπίτι, για τον μήνα Φεβρουάριο.

10 Ιανουαρίου - 04 Φεβρουαρίου 2017

FoKiaNou Art Space

Ο χώρος σύγχρονης τέχνης Fo Kia Nou 24/7 παρουσιάζει την έκθεση “This Is Not Normal” σε επιμέλεια της Mary Cox με εννέα καλλιτέχνες που εκπροσωπούν την καλλιτεχνική σκηνή του Σαν Φρανσίσκο.

05 Νοεμβρίου - 03 Δεκεμβρίου 2016

FoKiaNou Art Space

Ο χώρος σύγχρονης τέχνης Fo Kia Nou 24/7 παρουσιάζει «Το σαλόνι της Ειρήνης», ένα συνδυασμό της δουλειάς του γλύπτη Αποστόλη Φανακίδη με έργα ζωγραφικής της Ειρήνης Δούκα, από 5 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου.

08 Ιουνίου - 01 Ιουλίου 2016

FoKiaNou Art Space

Η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Nomads’ Land» διερευνά μερικές από τις διαφορετικές πτυχές της ζωής του σύγχρονου καλλιτέχνη-νομάδα στην Fo Kia Nou 24/7.