Προηγούμενες εκδηλώσεις

12 Ιουλίου - 30 Σεπτεμβρίου 2018

Λόφος Φιλοπάππου

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζει από τις 12 Ιουλίου στο Αναπαυτήριο Πικιώνη στο λόφο Φιλοπάππου την έκθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

15 - 26 Ιουνίου 2015

Λόφος Φιλοπάππου, Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας

Το Μουσείο Συναισθημάτων παρουσιάζει το καλοκαιρινό πρόγραμμα – Summer Camp 2015 για παιδιά δημοτικού, με θέμα «Ανακαλύπτοντας τα Μυστικά του Φόβου!», από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου και από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου.

24 Μαι 2015

Λόφος Φιλοπάππου, Θέατρο Λυκαβηττού

Την Κυριακή 24 Μαΐου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων καλεί τους πολίτες να γνωρίσουν τους λόφους της πόλης και να απολαύσουν τη θέα και το γεύμα τους στην εξοχή.

20 - 23 Φεβρουαρίου 2015

Πλατεία Μοναστηράκι, Δωδεκανησιακό Σπίτι, Κέντρο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης Δήμου Αθηναίων - Αγγελική Χατζημιχάλη, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων Μελίνα, Λόφος Φιλοπάππου, Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης

Οι εορτασμοί της φετινής Αποκριάς κορυφώνονται στην Αθήνα με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων από τις 20 έως και την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου.

15 - 23 Φεβρουαρίου 2015

Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Ατελιέ Σπύρου Βασιλείου-Μανδρότοιχος, Λόφος Φιλοπάππου

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης καλεί τα παιδιά, να ζωγραφίσουν χαρταετούς την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και να τους κατασκευάσουν, να τους πετάξουν παρέα την Καθαρά Δευτέρα στον λόφο Φιλοπάππου και να γευτούν τα Κούλουμα με παραδοσιακά εδέσματα και ζωντανή μουσική στο Μουσείο «Atelier Σπύρου Βασιλείου».

01 - 23 Φεβρουαρίου 2015

Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων, Ιωνικό Κέντρο, Δωδεκανησιακό Σπίτι, Κέντρο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης Δήμου Αθηναίων - Αγγελική Χατζημιχάλη, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων Μελίνα, Πολιτιστικό Κέντρο Πετραλώνων, Πλατεία Κοτζιά, Πλατεία Μοναστηράκι, Πλατεία Συντάγματος, Λόφος Φιλοπάππου, Ζάππειο Μέγαρο

Kέφι και δημιουργική φαντασία, είναι η κινητήριος δύναμη στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας για την Αποκριά, από την 1η έως τις 23 Φεβρουαρίου, τόσο στους παραδοσιακούς αποκριάτικους προορισμούς όσο και στις γειτονιές.

21 Ιουν 2012

Λόφος Φιλοπάππου

Οι λόφοι των Μουσών ζωντανεύουν κάτω από τους ήχους της κλασικής, της έντεχνης και της jazz μουσικής την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, όπου ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

18 Σεπ 2011

Λόφος Φιλοπάππου

Οι Atenistas και ο Γιώργης Χριστοδούλου σας προσκαλούν ένα κυριακάτικο απόγευμα στην πιο «παλιά γειτονιά» της Αθήνας, μία βόλτα στου Φιλοπάππου την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.