Προηγούμενες εκδηλώσεις

05 Ιουνίου - 28 Αυγούστου 2019

Πειραιώς 260, Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, Ρωμαϊκή Αγορά, Πλατεία Αβησσυνίας, Ακαδημία Πλάτωνος, Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή, Πλατεία Αυδή, Σινέ Ριβιέρα, Εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνα, Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Νομισματικό μουσείο

Για μια ακόμη χρονιά, το Athens Open Air Film Festival συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, παρουσιάζοντας δύο αριστουργηματικές ταινίες σε αγαπημένους και ιστορικούς χώρους.

08 Ιουν 2018

Πλατεία Αυδή

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2018 και του 8oυ Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου θα προβληθεί η ταινία «Το παιχνίδι των λυγμών» την Παρασκευή 8 Ιουνίου.

13 Ιουνίου - 01 Σεπτεμβρίου 2017

Πλατεία Αυδή, Ακαδημία Πλάτωνος, Πλατεία Αβησσυνίας, Άλσος Νέας Σμύρνης, Νομισματικό μουσείο, Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, Άλσος Πετραλώνων, Πλατεία Κοτζιά, Παραλία Αγίου Κοσμά, Σινέ Ριβιέρα, Σινέ Δεξαμενή, Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή, Θέατρο Λυκαβηττού, Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), Σινέ Τριανόν, Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πλατεία Παναιτωλίου, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Athens Open Air Film Festival επιστρέφει για 7η χρονιά, με περισσότερες από 20 προβολές, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, με ελεύθερη είσοδο.

08 Απριλίου - 16 Ιουλίου 2017

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Ωδείο Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, Νομισματικό μουσείο, Πλατεία Αυδή, Πλατεία Συντάγματος, Bios Ρομάντσο, Μουσείο Μπενάκη - Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου - Γκίκα, Μουσείο Μπενάκη - Κτήριο της οδού Πειραιώς, Μουσείο Μπενάκη – Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, Κλωστοϋφαντουργία Μέντης - Μουσείο Μπενάκη

Η έκθεση της documenta 14 εγκαινιάζεται στην Αθήνα στις 8 Απριλίου και περισσότεροι από 160 καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο παρουσιάζουν τα νέα τους έργα.

14 Οκτωβρίου - 05 Νοεμβρίου 2016

Πλατεία Αυδή

Με όχημα το ντοκιμαντέρ, τη φωτογραφία και την αφήγηση, το Caravan Project από το 2011, φέρνει στο φως ανθρώπινες ιστορίες αναδεικνύοντας μια εμψυχωτική πλευρά της χώρας, από 14 Οκτωβρίου στην πλατεία Αυδή.

19 Αυγ 2015

Πλατεία Αυδή

Το Athens Open Air Film Festival προβάλλει με ελεύθερη είσοδο το «Bulworth» του Γουόρεν Μπίτι στην Πλατεία Αυδή στις 19 Αυγούστου.

17 Ιουνίου - 30 Σεπτεμβρίου 2015

Στύλοι Ολυμπίου Διός, Πλατεία Αυδή, Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, Νομισματικό μουσείο, Cine Frame Δεξαμενή, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Cine Ελληνίς, Το τρένο στο Ρουφ, Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Πάρκο Αναψυχής Ακαδημίας Πλάτωνος

Για 5η χρονιά, το Athens Open Air Film Festival, η κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας ξεκινά με πάνω από 20 προβολές στις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, με ελεύθερη είσοδο.

03 Ιουλ 2014

Πλατεία Αυδή

Η ταινία «Κάνε το σωστό/Do the right thing» του Σπάικ Λι, προβάλλεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στην πλατεία Αυδή στο πλαίσιο του 4ου Athens Open Air Film Festival.

19 Σεπ 2013

Πλατεία Αυδή

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει το 2ο Cycladic Late Night στους χώρους του Μεταξουργείου στο πλαίσιο του ReMap 4, που περιλαμβάνει κηνύγι θησαυρών και ένα υπαίθριο DJ set.

08 - 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πλατεία Αυδή

To ReMap4 διοργανώνεται για τέταρτη φορά στην Αθήνα και ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου με κύριο στόχο την ανάδειξη της δημιουργικής και διεθνούς δυναμικής της Αθήνας ως κέντρο παραγωγής πολιτισμού στον παγκόσμιο πολιτιστικό χάρτη.

11 Ιουνίου - 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πλατεία Αυδή

Το 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας συνεχίζει ακάθεκτο με δωρεάν προβολές στην Αθήνα έως και τις 11 Σεπτεμβρίου.

31 Μαΐου - 01 Ιουλίου 2012

Πλατεία Αυδή

Μια πρωτότυπη παράσταση αστυνομικού μυστηρίου μέχρι την 1η Ιουνίου στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.

23 Οκτ 2011

Πλατεία Αυδή

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, το ελculture και η Οριλά συνδιοργανώνουν ένα «σπιτικό» live, στην αυλή του info-point του ReMap, με ελεύθερη είσοδο. Για τις ανάγκες αυτής της performance, ο Matteus θα βασιστεί στη σύμπραξη των αστικών συναισθημάτων και της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας συνθέσεις για μία φωνή, ένα αρμόνιο και δύο ΜIDI.

12 Σεπτεμβρίου - 03 Ιουλίου 2012

Πλατεία Αυδή

To Συνεργείο ολοκλήρωσε τις δράσεις του για 3η συνεχόμενη χρονιά και μας προσκαλεί στην πλατεία Αυδή σε μια ανοιχτή πρόβα-παράσταση από τις 3 Ιουλίου.

24 Ιουν 2011

Πλατεία Αυδή

Tην Παρακευή 24 Ιουνίου 2011 Athens station και το Θέατρο Συνεργείο μας προσκαλούν στην πλατεία Αυδή.