Οι Villagers of Ioannina City στο Θέατρο Βράχων

Παρουσιάζουν ζωντανά υλικό από τον νέο τους δίσκο "Age of Aquarius"

Οι Villagers of Ioannina City ξεκίνησαν από τα Ιωάννινα και ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, συνδυάζοντας με ένα μοναδικά εμπνευσμένο τρόπο τη ροκ μουσική με τους παραδοσιακούς ήχους της Ελλάδας.

Έρχονται λοιπόν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν ζωντανά υλικό και από τον νέο τους δίσκο «Age of Aquarius». Υπόσχονται ένα show με περισσότερους από 10 μουσικούς να συμπράττουν επί σκηνής, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων.

Οι VIC δημιουργήθηκαν το 2007 και έκτοτε έχουν εμφανιστεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδος. Παράλληλα την ίδια χρονική περίοδο έδωσαν sold out shows στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της χώρας. Το πρώτο full length άλμπουμ τους με τον τίτλο «Riza» (Mantra Records – Απρίλιος 2014) απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λίγους μήνες μετά το πρώτο άλμπουμ κυκλοφόρησαν το EP «Zvara/Karakolia» προσθέτοντας 2 τραγούδια σε κάθε ένα από τα live τους. Και τότε πλέον, όλη η εγχώρια μουσική βιομηχανία άρχισε να ασχολείται με το φαινόμενο των VIC, μιλώντας για το πιο ενδιαφέρον σχήμα του σκληρού ήχου που ξεπήδησε στην ελληνική σκηνή, τα τελευταία χρόνια.

Στην πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία έκαναν πάνω από 20 στάσεις σε πόλεις όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και τη Βαρκελώνη μεταξύ άλλων. Έπαιξαν παντού και δεν σταμάτησαν στιγμή να περιοδεύουν εντός και εκτός φεστιβαλικών και συναυλιακών τειχών, παρουσιάζοντας το μοναδικό τους ήχο στα: Desertfest, Up in Smoke, Freak Valley και Leafmeal.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

14 €
- 16 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.