We take the streets – Athens Exotica Revolution

Μια μουσικογευστική παρέλαση με πρωταγωνιστές το Μπαγκλαντές, τη Σενεγάλη, τη Νιγηρία και το Πακιστάν

25η Μαρτίου. Η Εθνική Εορτή της Ελλάδας, κατά την οποία γίνεται Εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ή και όχι.

Η πολύχρωμη γειτονιά της Ομόνοιας, γιορτάζει με ένα απογευματινό τσιμπούσι που στήνεται στο δρόμο μπροστά από το Ρομάντσο.

Μια μουσικογευστική παρέλαση, με κύριους πρωταγωνιστές το Μπαγκλαντές, τη Σενεγάλη, τη Νιγηρία και το Πακιστάν, καταλαμβάνει τους δρόμους της πόλης με σκοπό να μας φέρει λίγο πιο κοντά στην εξωτική πλευρά της.

Τα καλύτερα πολυεθνικά εστιατόρια της περιοχής παίζουν με το κάρυ και τις γλυκόξινες σάλτσες ενώ στα μεγάφωνα ηχούν οι παραδοσιακοί ήχοι της πολύχρωμης συνοικίας του κέντρου.

Δύο εκπρόσωποι της αφρικανικής κουλτούρας, η DJ Magi και ο Djj Paco, αναλαμβάνουν τα decks μεταδίδοντας το αφρικάνικό τους groove, ενώ ο Terra Exotica και η Katerina Karali ολοκληρώνουν το DJ set με βαλκανικές νότες και αιγυπτιακές ψυχεδέλειες.

Και κάπως έτσι, μετατρέπουμε το στενό της Αναξαγόρα, σε ένα κοσμικό dancefloor.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.