“Welcome to the Circus”: Το διήμερο αποκριάτικο dance party του Gazarte επιστρέφει

Welcome to the Circus

Με τις 48 Ores, The Swingin' Cats, τον Γιάννη Καστανάκη και τους DJs του Gazarte

Circus is coming to town.  Το καθιερωμένο διήμερο αποκριάτικο dance party του Gazarte επιστρέφει και φέτος με μάγους, ζογκλέρ, ακροβάτες, θηριοδαμαστές, καλώντας το κοινό σε ένα Carnival Party.

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, οι ειδικοί του live clubbing, οι 48 Ores έρχονται με ρυθμό, για να ταξιδέψουν το κοινό από τα 70’s και 80’s electro pop έως τα λατινοαμερικάνικα rumba dance και τα σημερινά pop hits που ακούγονται στο ραδιόφωνο, ενώ ο Γιάννης Καστανάκης, o ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper 96,6, θα κρατήσει τη διάθεση στα ύψη μέχρι το πρωί, με ένα καρναβαλικό DJ set.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου, οι The Swingin’ Cats αναλαμβάνουν τη διασκέδασή του κόσμου και δημιουργούν ένα μουσικό σκηνικό με ρετρό διάθεση, διασκευές και σκηνικά βγαλμένα από ταινία, με το καρναβαλικό θέαμα να ολοκληρώνεται με τους DJs του Gazarte.

Το μόνο που έχει να κάνει το κοινό είναι να φορέσει ένα αποκριάτικο χαμόγελo, ιδιαίτερες ενδυμασίες, αξεσουάρ και καπέλα που ξεδιπλώνουν μυστήριο και μαγεία, και να ετοιμαστεί για δύο  θεαματικά -αυστηρώς μασκέ- event, που θα δώσουν το απαραίτητο χρώμα και θα μετατρέψουν το Gazarte σε πραγματικό Carnival Circus.

Dress code: Welcome to the Circus
(Κλόουν, ακροβάτες, μίμοι, ταχυδαχτυλουργοί, κωμικοί, θηριοδαμαστές, χορευτές, performers, μάγισσες κ.ά)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.