Η πρώτη αθηναϊκή συναυλία των Whereswilder για το 2019 τους φέρνει πίσω στο μέρος που ξεκίνησαν όλα, τη σκηνή του six d.o.g.s. Εκεί που παρουσίασαν για πρώτη φορά το ντεμπούτο τους (Yearling, six d.o.g.s records) τώρα θα βρεθούν ξανά, έχοντας όμως έναν δίσκο ακόμη στις πλάτες τους (Hotshot, Inner Ear Records) και έναν ακόμη στα σκαριά.

Το live αυτό θα κλείσει έναν κύκλο συναυλιών σε ελληνικές πόλεις που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο του 2019. Καλεσμένοι της μπάντας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι οι Sailor’s Daughter.

Οι Sailor’s Daughter δημιουργήθηκαν τυχαία. Η ανάγκη να εκφραστούν, τους έφερε σε ένα προβάδικο να τζαμάρουν ασταμάτητα. Μεταξύ τους λένε ότι παίζουν κάτι σαν space alternative fuzzy psychedelic post rock, όμως κανείς δεν ξέρει πραγματικά.

Έχοντας αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στο βιογραφικό τους, ετοιμάζονται να εκπληρώσουν τους πρώιμους στόχους τους: Να ηχογραφήσουν και να περιοδεύσουν δηλαδή. Το 2019 τους βρίσκει να περιοδεύουν πλάι στους Whereswilder, καθώς ετοιμάζονται για την ηχογράφηση του πρώτου δίσκου τους.