Οι Whereswilder με τους Sailor’s Daughter έρχονται στο six dogs

Whereswilder

Η πρώτη αθηναϊκή συναυλία τους για το 2019 τους φέρνει πίσω στο μέρος που ξεκίνησαν όλα

Η πρώτη αθηναϊκή συναυλία των Whereswilder για το 2019 τους φέρνει πίσω στο μέρος που ξεκίνησαν όλα, τη σκηνή του six d.o.g.s. Εκεί που παρουσίασαν για πρώτη φορά το ντεμπούτο τους (Yearling, six d.o.g.s records) τώρα θα βρεθούν ξανά, έχοντας όμως έναν δίσκο ακόμη στις πλάτες τους (Hotshot, Inner Ear Records) και έναν ακόμη στα σκαριά.

Το live αυτό θα κλείσει έναν κύκλο συναυλιών σε ελληνικές πόλεις που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο του 2019. Καλεσμένοι της μπάντας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι οι Sailor’s Daughter.

Οι Sailor’s Daughter δημιουργήθηκαν τυχαία. Η ανάγκη να εκφραστούν, τους έφερε σε ένα προβάδικο να τζαμάρουν ασταμάτητα. Μεταξύ τους λένε ότι παίζουν κάτι σαν space alternative fuzzy psychedelic post rock, όμως κανείς δεν ξέρει πραγματικά.

Έχοντας αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στο βιογραφικό τους, ετοιμάζονται να εκπληρώσουν τους πρώιμους στόχους τους: Να ηχογραφήσουν και να περιοδεύσουν δηλαδή. Το 2019 τους βρίσκει να περιοδεύουν πλάι στους Whereswilder, καθώς ετοιμάζονται για την ηχογράφηση του πρώτου δίσκου τους.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.