Θέλεις; Θέλω πάντα.
Έχεις κέφι; Έχω πάντα.
Ίσως έρθω… Έλα αμέσως, μωρό μου.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές μασκαρεύουνται και έρχονται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στο αποκορύφωμα των Απόκρεων, για ένα live στη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space.

Με «ιεροφάντη» και «αρχιδραματουργό» τον Αργύρη Μπακιρτζή και τους συνδαιτημόνες του, το συγκρότημα προσγειώνεται από το Καϊμακτσαλάν στη Λιοσίων φορτωμένο με τις μουσικές και τις ιστορίες του.

40 χρόνια μετά το ξεκίνημα τους το 1979, τα μέλη του βορειοελλαδίτικου  συγκροτήματος, σε πλήρη σύνθεση υπόσχονται να ταξιδέψουν το κοινό σε μια  «διονυσιακή μυσταγωγία».

«Με οχτώ δισκογραφικές δουλειές, μελοποιήσεις ποιημάτων και αφηγήσεων, βαλκανικούς ήχους, σμυρναίικες επιρροές, παραδοσιακά πατήματα και τζαζ ξεσπάσματα, πνευστά και έγχορδα ηχοχρώματα και αστείρευτο χιούμορ, ο Αργύρης με την μοναδική φωνή και την γνωστή παρέα εξαιρετικών δεξιοτεχνών, υπόσχονται να μοιραστούν μαζί με το κοινό μια μοναδική εμπειρία, αφού όπως λέει κι ο ίδιος “Δεν μου αρκεί να λέω μόνο τα τραγούδια, ό,τι μου συμβαίνει έχω ανάγκη να το μοιραστώ”. Όσοι εξ άλλου έχουν δει ζωντανά τους Χειμερινούς ξέρουν. Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν. Το Σάββατο του καρναβαλιού λοιπόν ραντεβού στο Gagarin 205».