Η Κίνηση Μαβίλη, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ενεργοποίησης του θεάτρου Εμπρός, προτείνει τη Χρήση #4. Ο χώρος επανακτά τη βασική του λειτουργία ως θεάτρου, φιλοξενώντας παραστάσεις, εργαστήρια και ανοιχτές πρόβες των ομάδων που απαρτίζουν την Κίνηση Μαβίλη .

Μία πρεμιέρα, μία επανάληψη, μία εν εξελίξει περφόρμανς, ένα εργαστήριο και μια σειρά ερευνητικών παρουσιάσεων που δοκιμάζουν τις δυνατότητες και τα όρια της θεατρικής πρακτικής, συγκροτούν το πρόγραμμα που πρόκειται να ξεκινήσει στις 10 Μαΐου. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο για την κάλυψη των αναγκών του χώρου και της σωστής λειτουργίας του θα υπάρξει προτεινόμενη συμβολική τιμή.

Οι θεατρικές παραστάσεις που παίζονται είναι οι εξής:
Τριγμός
Μια βουβή πράξη για το τέλος του ανθρώπου.

Επτά επί Θήβας-Δεύτερο σχεδίασμα
Η ομάδα ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ καταπιάνεται με την αρχαία τραγωδία του Αισχύλου, έχοντας στο νου της το παρόν: σε μια αδιέξοδη κοινωνία, όπου η αρρώστια της εξουσίας διαφθείρει τους κυβερνώντες και τρομοκρατεί τους πολίτες, είναι δυνατόν να αναδυθεί μια γνήσια δημοκρατική συνείδηση; Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων «Οι τραγικοί μύθοι σήμερα» το Σεπτέμβριο του 2011.

Οι κότες και οι ψύλλοι
Εν εξελίξει περφόρμανς για την επιθυμία και τη ματαίωση, βασισμένη σε 2 πεζογραφήματα του Γιώργου Ιωάννου από τη συλλογή Για ένα φιλότιμο του 1964.
Συντελεστές: Βασίλης Νούλας / Nova Melancholia