Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του σωματείου «Γη Θεραπαινίς», που στηρίζει άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές

Σκοπός του είναι η δημιουργία ενός θεραπευτικού αγροκτήματος εντός Αττικής, για άτομα με αυτισμό

«Η Γη Θεραπαινίς είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό για άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές. Σκοπός του η δημιουργία ενός θεραπευτικού αγροκτήματος εντός Αττικής, για άτομα με αυτισμό. Για τη διαρκή εκπαίδευση, ένταξη και εξέλιξή τους, με επίκεντρο την καλλιέργεια, τη θεραπευτική κηπουρική, τη ζωή στη φύση. Για το σκοπό αυτό δημιούργησε ένα πρώτο πιλοτικό κηπουρικό πρόγραμμα σε ιδιόκτητο κήπο στην Παιανία που σκοπεύει να προσφέρει όσο γίνεται περισσότερα σε περισσότερους συμμετέχοντες, κρατώντας τις ποιοτικές του προδιαγραφές.

Για την ενίσχυση του κηπουρικού της προγράμματος η Γη Θεραπαινίς οργανώνει Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Χολαργού (Εκθεσιακός χώρος Περικλεούς 55) και καλεί τους φίλους της να στηρίξουν την προσπάθεια.

Σε εσάς που επιθυμείτε να προσφέρετε στον κήπο μας με κάθε τρόπο:

Οικονομική ενίσχυση -Δωρεά Iban Eurobank GR4102602810000700201162411

Αν θέλετε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας μέσω δωρεάς, μη παραλείψετε να στείλετε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: [email protected] για την αποστολή της νόμιμης απόδειξης.»

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.