Tα Street Food and Tunes έρχονται να εγκαινιάσουν το 2017 με μία απόλυτα come as you are, street φιέστα με τσίκνα και μουσικές το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. O σεφ Βασίλης Σπόρος, που χρόνια τώρα πειραματίζεται με το γνήσιο αμερικάνικο barbeque, την κουζίνα της Νέας Ορλεάνης και το παγκόσμιο street food, παρουσιάζει το Po’ Boys .
Το μενού (Street Food):
– Hush Puppies with Creole Mayo €4
Τραγανές κροκέτες από πολέντα και ξινόγαλο με μαγιονέζα creole
– Apple Coleslaw €3.50
Λάχανο, πράσινο μήλο, καρότο, κρεμμύδι, μαγιονέζα, σελινόσπορος
– Pulled Pork Burger €5.50
Χοιρινή σπάλα σε ίνες με γλάσσο bourbon, iceberg, τομάτα και creole mayo
– Brisket Burger €7.50
Βοδινό brisket με Po’ Boys rub με γλάσσο bourbon, iceberg, τομάτα και creole mayo
– Spare Ribs ‘n Coleslaw €7
2 χοιρινά spare ribs με γλάσσο bourbon, πατατοσαλάτα και pickled λαχανικά
– Beignets με πραλίνα φουντουκιού €3.50
Τραγανοί λουκουμάδες Νέας Ορλεάνης με πραλίνα φουντουκιού
Οι Μουσικές (and Tunes): Dimitris Papadopoulos Quartet
O Δημήτρης Παπαδόπουλος έχοντας «αριστεύσει τόσο στην σπιρομέτρηση», όσο και στο Ωδείο Αθηνών, αρπάζει την τρομπέτα του, και παρέα με το κουαρτέτο του, έρχονται να παρουσιάσουν πώς η jazz μπλέκει παράδοση και μουσική πρωτοπορία. Μία μουσική διαδρομή στα διασημότερα street food parties σε back beat, bebop και block chords ρυθμούς.