Αποκοπή και Επικόλληση: Υπεράσπιση του χορού στην εποχή της λιτότητας

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον χορό με διαλέξεις, εργαστήρια και παραστάσεις

Το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου σε συνεργασία με τους φορείς Society of Dance History Scholars (SDHS) και Congress of Research in Dance (CORD), υπό την αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, διοργανώνει στην Αθήνα το ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Χορού με τίτλο: «Αποκοπή και Επικόλληση: Υπεράσπιση του χορού στην εποχή της λιτότητας» (Cut and Paste: Dance advocacy in the age of austerity), από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου. Ένα τετραήμερο σε πολλαπλούς χώρους αφιερωμένο στον χορό με τη συμμετοχή 350 και πλέον ακαδημαϊκών, εισηγητών και δασκάλων από το εξωτερικό και την Ελλάδα.


Δείτε το teaser του Διεθνούς Συνεδρίου Χορού

Το Συνέδριο διαμορφώνεται σε τρεις άξονες:

Εισηγήσεις και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Καθηγητών Πανεπιστημίων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό
Workshops/εργαστήρια με διαφορετικά είδη χορού τα οποία θα διδάξουν έμπειροι δάσκαλοι της πρακτικής του χορού (είσοδος ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Επιλεγμένες Παραστάσεις Ελλήνων Χορογράφων, στις 5 και 6 Ιουνίου στις 21:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  (είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης) 

Η επίσημη έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου στις 18:30 στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με ελεύθερη είσοδο.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση των παραστάσεων και το πρόγραμμα των εργαστηρίων χορού και διαλέξεων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.