Το διεθνές φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ «IΝ-EDIT» επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο, δύο μήνες μετά την πρώτη παρουσίαση του στην Αθήνα. Το In-Edit Greece, με γεμάτες τις αποσκευές του από μουσικά ντοκιμαντέρ, δυνατές μελωδίες και ιστορίες επιστρέφει, από τις 23 έως τις 29 Απριλίου στον κινηματογράφο «Ολύμπιον», στην πόλη όπου πρωτοπαρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2014. Ο Freddie Mercury, ο Alice Cooper, οι Doors, οι Pulp και άλλοι γνωστοί αλλά και αφανείς ήρωες συναντιούνται στο IN-EDIT Greece 2015: Thessaloniki Edition με μοναδικές ιστορίες από τα παρασκήνια της παγκόσμιας μουσικής.

Το κυρίως πρόγραμμα των διεθνών μουσικών ντοκιμαντέρ, συμπληρώνεται από ελληνικά μουσικά ντοκιμαντέρ που αποτελούν από φέτος ξεχωριστό τμήμα του φεστιβάλ. Παράλληλα, μεταμεσονύκτιες προβολές, dj-sets, special screenings και live gigs, συμπληρώνουν δυναμικά το πρόγραμμα των προβολών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα με ώρες και μέρες των προβολών καθώς και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων και περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: «Μουσική για τα μάτια σου».