food culture

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς μάς προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό «περίπατο στο δάσος» με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη

Γευτήκαμε το μενού "A walk in the Forest" με πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα του δάσους και μιλήσαμε με τον Chef de Cuisine του εστιατορίου Tudor Hall, Αλέξανδρο Κοσκινά.

[email protected]

Θέλουμε να είμαστε οι ήρωες του Χόπερ, του απόλυτου καλλιτέχνη της εποχής του κορονοϊού;

Ο Χόπερ έδειξε τον τρόπο που έβλεπε τη ζωή. Αλήθεια εμείς θέλουμε να είμαστε οι ήρωες του Χόπερ ή όλοι ελπίζουμε να βγούμε από το κάδρο και από το τρομακτικό όραμά του; Γράφει η Αργυρώ Μποζώνη.

exhibitionism

Γνωρίστε τους 15 υποτρόφους του "START" από κάθε γωνιά της Ελλάδας που προτείνουν καινοτόμες λύσεις σε τοπικές προκλήσεις

Το πρόγραμμα "START - Create Cultural Change" στηρίζει φέτος 15 νέους δημιουργικούς επαγγελματίες από διαφορετικές «γειτονιές» της Ελλάδας και μας συστήνει τα έργα τους που προτείνουν καινοτόμες λύσεις σε τοπικές προκλήσεις με εργαλείο τον πολιτισμό.

[email protected]

Δημήτρης Μαυρίκιος: Ανταπόκριση στον καιρό της καραντίνας

«Πού να ‘ξερε ο μέγας Αλιγκιέρι ότι η μεγαλοβδομάδα του 1300 και εκείνη του 2020 θα είχαν η καθεμιά την ...κόλασή της;»: O Δημήτρης Μαυρίκιος μάς στέλνει τη δική του ανταπόκριση περνώντας τον καιρό της καραντίνας.