15 - 29 Σεπτεμβρίου 2019

Το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project”, το μοναδικό παγκοσμίως σιδηροδρομικό φεστιβάλ σύγχρονου χορού σε βαγόνια τρένου, παρουσιάζεται στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

18 - 21 Σεπτεμβρίου 2019

Από τις 18 Σεπτεμβρίου η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη παρουσιάζει τις «Νύχτες Κλασικής Μουσικής», όπου μουσικοί του Curtis Institute of Music δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό soundtrack γεμάτο κλασική μουσική.

06 - 22 Σεπτεμβρίου 2019

Τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται το φετινό Park your Cinema του ΚΠΙΣΝ, με ένα φινάλε μετά μουσικής, καθώς προβάλλονται ταινίες από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 στις οποίες η μουσική έχει τον πρώτο ρόλο.

18 Σεπτεμβρίου - 03 Νοεμβρίου 2019

O NEON εγκαινιάζει την πρώτη έκθεση φωτογραφίας που αναθέτει στον φωτογράφο Πάνο Κοκκινιά, με φωτογραφίες που εξερευνούν τις πολλαπλές πτυχές της σύνθετης αστικής μητρόπολης και των ανθρώπων της.

20 Σεπ 2019

20 νέοι από Ελλάδα και Γερμανία θα συμμετάσχουν σε εργαστήρια, θα γνωρίσουν τον πολιτισμικό πλούτο κάθε χώρας και θα αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο πλαίσιο του Θεατρικού Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων «In and Out».

01 Σεπτεμβρίου - 29 Οκτωβρίου 2019

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Ευτυχής, όπως ο Οδυσσέας…» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσκλών.