Η θεατρική παράσταση “Ripples of Change” έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 19 Σεπτεμβρίου για να ταξιδέψει το κοινό με θέματα που έχουν να κάνουν με τον οικοφεμινισμό και την ενέργεια του νερού.

Πρόκειται για μια μοναδική παράσταση, που συνδυάζει τη συμμετοχή του κοινού με πρωτοποριακές καλλιτεχνικές τεχνικές.

Η συγκεκριμένη παράσταση υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου “Theatre in Palm” που  συμμετέχει η ΑΜΚΕ CUBE ως εταίρος. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η δημιουργία νέων ευκαιριών για ανερχόμενους καλλιτέχνες του θεάτρου, προσφέροντάς τους υποστήριξη και δυνατότητες κατάρτισης και χρηματοδότησης.

Πληροφορίες

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:30, στο Studio Stefanou Productions (Γαμβέτα 37, Θεσσαλονίκη).

Η είσοδος είναι δωρεάν και όλοι οι θεατρόφιλοι της πόλης μας είναι ευπρόσδεκτοι.